Phil Neville Carringtonban tárgyal

Az Everton korábbi csapatkapitánya a Manchester Uniteddel tárgyal egy esetleges edzõi szerepkörrõl, melyet David Moyes stábjában kaphat azok után, hogy a legutóbbi szezonban befejezte játékospályafutását.


A Goal.com májusban már arról írt, hogy Phil visszavonulása után vagy a Unitednél, vagy az Evertonnál tölthet be edzõi szerepet. A mai napon Vörös Ördögök korábbi játékosa Carringtonba ment, hogy David Moyes-szal tárgyaljon esetleges manchesteri visszatérésérõl.

Sõt, a 36 éves Neville-t már az angol U21-es válogatott kapitányi posztjával is szóba hozták, ám Moyes szívesen látná korábbi csapatának kapitányát a szakmai stábjában, ahol igen nagy változások történtek, hiszen Sir Alex Ferguson segítõi - Mike Phelan, Rene Meulensteen és Eric Steele - távoztak a klubtól, helyükre érkezett Steve Round menedzserasszisztens, Jimmy Lumsden edzõ és Chris Woods kapusedzõ.

 


Neville ezen a nyáron szerezte meg edzõi A-licenszét és része volt Stuart Pearce stábjának is az angol U21-nél, mely az Európa-bajnokságon leszerepelt.
 


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!