Fletcher készen áll az Ibroxra

Darren Fletcher, a skót válogatott csapatkapitánya pokoli fogadtatásra számít a Rangers szurkolóitól szerdán.


Fletcher, aki közismerten Celtic drukker, benne van a Manchester United utazókeretében, így minden bizonnyal pályára lép az Ibrox Stadionban.
 

A Unitednek elég egyetlen pontot szereznie, hogy biztosan továbbjusson a csoportküzdelmekbõl, de a Vörös Ördögöknek nem lesz könnyû dolga. A Rangers az odavágón korábban már pontot lopott az Old Traffordról, és Fletcher most is kemény mérkõzésre számít.

 

 

„Biztos vagyok benne, hogy bõségesen kijut nekem is a hazai tábor szurkálódásaiból, de én csak a játékra fogok koncentrálni. A Rangers egy nagy klub, hatalmas szurkolótáborral.” – mondta Fletcher
 

„Ez egy különleges este lesz. Pár éve, amikor ott jártunk, már megtapasztaltam a padról, milyen fantasztikus légkör van az Ibroxban.”
 

„De ez egész Európában így van, ez is a kihívás része, hogy jól teljesítsünk a félelmetes hangulatú arénákban is, ez egy olyan dolog, amit mindenki élvezni szokott.”
 

„Még van egy kis dolgunk, mert pontot kell szereznünk a továbbjutáshoz.”
 

„Profi teljesítményt fogunk nyújtani és megpróbáljuk megnyerni a mérkõzést, hogy megnyugodhassunk a továbbjutást illetõen.”
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!