Tanulságok Fabio számára

A QPR elsõ csapatának edzõje, Joe Jordan arra számít, hogy Fabio kölcsönben töltött ideje alatt értékes tapasztalatokkal gazdagodott az elõzõ szezonban.


A brazil védõ az elõzõ szezont a Loftus Roadon töltötte, de nem tudta megakadályozni Harry Redknapp együttesét a Barclays Premier League-bõl való kieséstõl.
 
Miután 23 alkalommal léphetett pályára a nyugat-londoni csapatban, amely során egy gólt szerzett az egyetlen FA-kupa szereplése alkalmával az MK Dons ellen, a dél-amerikai játékosnak pozitívabb benyomást kell keltenie magáról, mint egy évvel ezelõtt, hogy amikor visszatér, kiharcolhassa helyét David Moyes gárdájában.
 
"Azt hiszem, mindannyian tanultunk az elõzõ szezonból, amely egy nagyon-nagyon nehéz idény volt számunkra" - magyarázta Jordan a ManUtd.com-nak. "Függetlenül attól, hogy valaki karriere utolsó periódusába van, vagy olyan valaki, mint Fabio, aki még csak most kezdi pályafutását."
 
"Sokat fejlõdött az elõzõ szezonban. Remélhetõleg fel tudja használni mindezt a jövõben, hogy még jobb lehessen a mérkõzéseken."
 
 
"Az élet különbözõ aspektusaiból láthatod magad a futballban, és mindezt el kell tárolnod, hogy késõbb felhasználhasd, mert mindenki számára nehéz volt az elõzõ szezon. Nem volt könnyû, és nem mindig tanulsz a sikeres szezonokból, de amikor nem mennek a jól a dolgok, gyakran csalódsz."
 
"Néha tanulsz abból, miért történt az, ami. Felhasználhatod és meggyõzõdhetsz róla, hogy a nehéz idõkben is érnek olyan pulzusok, amelyek élményét magad javára fordíthatod."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!