Zaha az álmok földjén

Wilfried Zaha elmondta, egy álma vált valóra, amikor beléphetett az Aon Traning Complex kapuin, mint a Manchester United játékosa, és izgatottan várja, hogy olyan játékosokkal szerepelhessen, mint Rooney vagy Ryan Giggs.


A leendõ angol csillag a hónap elején csatlakozott a csapathoz januári aláírását követõen, miután a kölcsönszerzõdése lejárt a Crystal Palacenál.

 

Amikor az elsõ edzés után arról kérdezték a játékost, foglalja össze, milyen érzések kavarognak benne, meglepõen üdítõ õszinteséggel válaszolt az MUTV exkluzív interjújában:

"Elõször egy kicsit idegtépõ volt eljönni és látni az összes itteni srácot személyesen, akiket már évek óta figyeltem. De minden rendben volt, és úgy érzem, máris sikerült beilleszkednem. Fantasztikus játékosok és kitûnõ emberek."

 

"Nagyon szótlan voltam, mert soha nem gondoltam, hogy megadatik a lehetõség Wayne Rooney mellett edzeni, vagy épp hogy Ryan Giggs ül mellettem az öltözõben. Ez egy valóra vált álom."

 


Most, hogy a fiatal U20-as válogatott szélsõ találkozott játékostársaival, készen áll, hogy elutazhasson a csapattal az Aon által szervezett felkészülési tornára. A klub vezetõedzõje, David Moyes elmondta, kész szorosan együttmûködni Zahával és meg fogja neki adni a lehetõséget a bizonyításra.

"Velünk fog utazni a túrára" - mondta Moyes szerdán a Talksports-nak adott interjúban.

"Lehetõséget fogok adni neki, hogy lássam, milyen állapotban van. Az u21-es világbajnokság után kapott egy kis extra pihenõt, de magammal viszem. Meg fogom nézni, hogy megy neki a játék."

"Ez a klub számtalan klasszis fiatal játékost nevelt már ki, és kiemelt célja a Unitednek és nekem is, hogy a jövõ fiatal reménységeit felkaroljuk és megadjuk nekik a lehetõséget. Minden fiatal játékosunkból a legtöbbet akarjuk kihozni. Wilfried egy olyan játékos, akiben rengeteg potenciál rejlik és remélhetõleg ez hajtja majd elõre."

Az teljes MUTV exkluzív interjú Wilfried Zahával ma este, ottani idõ szerint 18:30-kor tekinthetõ meg.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!