Moyes:Ehhez nem lehet hozzászokni

Lelkes szurkolók várták a Manchester Unitedet az ázsiai túra elsõ állomásán Thaiföldön.


A játékosok elegánsan, öltönybe érkeztek meg a bangkoki Don Mueang repülõtérre, ahol az új menedzser David Moyes hagyományos thai üdvözléssel köszöntötte a szurkolókat.
 
Majd a kerettel együtt felszálltak a buszra, melyen egy óriási United címer és a "United Thaiföldön'' szlogen volt olvasható, és elindultak az öt-csillagos belvárosi szállodába, ahol újabb lelkes szurkoló tömeg fogadta õket, United sálakkal a nyakukban és zászlókka a kezükben.
 
Moyes és Ryan Giggs ellátogattak a Siriraj kórházba, és egy nagy csokor virággal köszöntötték Õfelségét a királyt és a királynét. 
 
 
A skót tréner a következõket mondta:'' A csapat és jó magam is izgatottan vártuk, hogy megérkezzünk az Angyalok Városába, és nagy örömünkre szolgál, hogy Thaiföldön kezdhetjük meg a nyári felkészülést."
 
"Második alkalommal van szerencsém itt lenni, de most egy kicsit másabb fogadtatásban volt részem. Hihetetlen, hogy milyen szeretettel üdvözöltek bennünket a szurkolók, mintha a Beatles-t várták volna - ez valami teljesen más élmény, mint ezelõtt volt. Bármerre nézek csak lelkes rajongókat lehet látni. Ez is azt mutatja, hogy milyen óriás is ez a klub. Nem hiszem, hogy valaha is hozzá lehet ehhez szokni!"
 
A Vörös Ördögök a Rajamangala Nemzeti Stadion mérik össze erejüket egy barátságos mérkõzés keretein belül a helyi Singha All-Star csapatával, és Moyes megígérte a legjobb játékosait küldi pályára holnap.
 
"Nagyon izgalmas mérkõzésre számítok, bár sajnos néhány játékos nem tudott velünk tartani, de akik itt vannak mindent megtesznek majd a gyõzelemért." - mondta Moyes, aki az Everton menedzsereként járt már Bangkokban néhány évvel ezelõtt. 
 
Rio Ferdinand pedig a Twitteren irta meg követõinek:'' Rengeteg rajongó fogadott bennünket. Köszönjük! Néhány óra múlva kezdõdik az edzés, de elõtte még kényeztetjük egy kicsit az ízlelõbimbóinkat egy jó ebéddel."
 
 
Nagy izgalommal várja mindenki, többek között az újonc, Wilfried Zaha bemutatkozását, és Ferdinand szerint minden játékos rendkívül lelkes, hogy jó benyomást tehessen az új fõnõkre, már az elsõ találkozó alkalmával.
 
''Azt hiszem, természetes, hogy mindenki  próbálja a legjobb formáját hozni. Már az elsõ napon meg akarod mutatni az új menedzsernek, hogy mire vagy képes, és hogy helyed van a United kezdõ  tizenegyében."


bangkokpost.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!