Büttner a túra izgalmairól

Alexander Büttner mesél a United szezon elõtti felkészülésével kapcsolatos érzéseirõl.


Izgatott vagy az idei szezon elõtti felkészüléssel kapcsolatban?

Természetesen. Tudom, hogy nagyszerû élmények várnak rám, hisz fantasztikus csapatszellem uralkodik ebben a klubban. Sokat fogunk utazni, de már most  tudom, hogy remek lesz. 
 
Tudtad, hogy milyen népszerû a United Ázsiában?
Persze tudok róla, hogy rengeteg szurkolónk van Ázsiában, de világszerte is ez a klub büszkélkedhet a legtöbb rajongóval. Csodálatos érzés milyen szeretettel fogadnak bennünket mindenhol a világban. Elsõ alkalommal vagyok Ázsiában a csapattal és hihetetlen érzés volt megtapasztalni, milyen rajongással öveznek bennünket a szurkolók.
 
Az elõzõ kluboddal is voltál nyári felkészülési túrán?
Igen, de nem mentünk messzire, csak Spanyolországban és Törökországban jártunk, és inkább edzõtáboroknak nevezném, mint túrának. Még soha nem utaztam ilyen messzire, így ez egy új és remek élmény lesz a számomra.
 
Szerinted a megfelelõ erõnlét elérése a fõ cél a szezon elõtti felkészülésen?
Természetesen. Jó formába kell kerülnünk, de a játék is nagyon fontos. Már alig várom, hogy játszhassam. Remek alkalom, hogy tesztelhessük magunkat.
 
 
Mit szeretsz jobban a szezon elõtti felkészülésben, az edzéseket vagy a meccseket? 
Mindig jó meccseket játszani, és minden játék nagyon fontos számomra, közöttük a barátságos mérkõzések is. Imádok játszani, bármilyen meccs legyen is az. Már egy éve vagyok a klubnál és ezalatt sikerült rengeteget tanulnom, különösen Evrától sikerült ellesnem remek dolgokat. 
 
Mennyire hasznos szerinted, hogy olyan csapatokkal mérhetitek össze az erõtöket, akikkel egyébként nem nagyon kerültök össze?
A mérkõzéseken való szereplés mindig hasznos, bárki is legyen az ellenfél, én imádok játszani. Minden lehetõséget meg akarok ragadni, amennyit csak lehetséges és gyõzni akarok minden meccsen, de azt hiszem ezzel mindannyian így vagyunk.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!