Roundot dicséri Smith

A Manchester United egykori sztárja, Alan Smith szerint a Vörös Ördögök új menedzserasszisztense bizonyítani fogja, hogy valódi értéket jelent a klub számára.


Smith 2004-ben hagyta el az Old Traffordot és csatlakozott a Newcastle gárdájához, ahol Sam Allardyce menedzseri munkássága során Steve Rounddal is együtt dolgozhatott. A Milton Keynes Donsban játszó középpályás figyelni fogja, hogyan boldogul David Moyes és új szakmai stábja a bajnokcsapatnál.

"A Newcastle-nél együtt dolgoztam Steve Rounddal és õ egy nagyszerû edzõ" - mondta Smith a ManUtd.com-nak. "Tudom, hogy rengetegen tisztelik õt, mint edzõt és jó idõszakot töltöttem vele a Newcastle-nél, nagyon alapos abban, amit tesz. Úgy vélem, bizonyítani fogja, milyen érték is õ a Manchester United számára."

"Sir Alex Ferguson elvégezte a feladatát, hogy kit nevez ki és ki veszi át a munkáját. Tapasztalataim szerint Round egy nagyszerû edzõ, aki lelkes is és úgy vélem, az elkövetkezendõ évek során biztosítani fogja, hogy a klub egy remek értékévé válik. Néhány új ötletet hoz majd a klubhoz, ráadásul David Moyes is tapasztalt. Úgy ismeri Roundot, aki egy jó edzõ és már évek óta együtt dolgoznak, amióta Steve Round elhagyta a Newcastle-t Sam Allardyce távozásakor."

 


"Azóta dolgozik Moyes-szal és biztos vagyok abban, hogy bizonyítani akarnak, meg akarják mutatni, milyen jók is valójában. Biztos, hogy mindenki számára izgalmas lesz nézni, hogyan megy mindez."

"Azt hiszem, mindenki számára furcsa lesz a szezon elsõ napja, hogy nem Sir Alex van ott. De mindig kell valaki, aki átveszi a stafétát és David Moyes, valamint Steve Round mindent megtesz majd, amit csak lehet. Mindenki hatalmas érdeklõdéssel nézi majd, hogyan alakul mindez."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!