Miller is játszik a United ellen

A Manchester United egykori középpályása, Liam Miller is pályára lép a Vörös Ördögök ellen szombaton, amikor David Moyes együttese a Foxtel A-League All Stars ellen játszik Sydney-ben.


A 32 éves Liam Miller, aki jelenleg a Brisbane Roar játékosa, 22 mérkõzésen szerepelt a Manchester Unitedben 2004 és 2006 között.
 
Az ír azon 20 játékos egyike, akik a szurkolók, edzõk és szakértõk szavazatai alapján kerültek be az All Stars keretébe az Ausztráliában megrendezendõ mérkõzésen.
 
A Juventus legendája, Alessandro Del Piero is tagja volt a 35 fõs keretnek (aki jelenleg a Sydney FC játékosa), de nem fog szerepelni a mérkõzésen, hisz nyaralását tölti Olaszországban.
 
A japán válogatott Shinji Ono hasonló okok miatt nem érhetõ el, de az egykori Blackburn Rovers középpályás, Brett Emerton szintén magára húzhatja az All Stars mezét. A védõ Michael Beauchamp korábban már játszott a Vörös Ördögök ellen, amikor az Aalborg együttesével ott voltak a Bajnokok Ligája 2008/09-es kiírásában.
 
 
Az All Stars edzõje, Ange Peostecoglu bízik abban, hogy emlékezetes este lesz a futballszurkolóknak Ausztráliában, és élvezi a lehetõséget, hogy David Moyes együttese ellen harcolhat.
 
"Ez olyan lehetõség, amikor meg tudod mérettetni magad a legjobbak ellen" - mondta. "Olyan dolog, amelyet mindig is kerestem a munkámban. Ez kíhívás a számomra, és ezt szeretem. Edzõként ezt szeretem a legjobban, mert ilyenkor még izgatottabb leszek."
 
All Stars kerete: Kapusok: Covic, Theo. Védõk: Bojic, Grant, Boogaard, Chapman, Risdon, Beauchamp, Topor-Stanley, Rose. Középpályások Miller, Emerton, Broich, Celeski, McGlinchey, Carrusca. Csatárok: Bridge, Berisha, Williams, Ifill


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!