Tartalékok: Jönnek a mérkõzések

A Manchester United tartalékai Warren Joyce vezérletével 17 fõs kerettel mennek az elsõ felkészülési mérkõzésnek, melyet a Club Brugge ellen játszanak.


A találkozónak a Leigh Sports Village ad otthont és lehetõséget jelent azon játékosok számára, akik nem utaztak el a felkészülési túrára.

Számos ilyen játékos közül többen az U21-es szinten teljesítenek majd az elkövetkezendõ idõszakban, miközben Scott Wootton és Davide Petrucci felépült sérüléseibõl, amelyek a Peterborough Unitednél töltött kölcsönidõszakukat nehezítette. Bebe és Federico Macheda szintén visszatért kölcsönbõl, elõbbi a Rio Avét, utóbbi a Stuttgartot erõsítette.

Sam Johnstone, Tom Thorpe és Larnell Cole szintén bevethetõ azok után, hogy az angol U20-as válogatottal megjárták a korosztályos világbajnokságot.

A keret: Sam Johnstone, Pierluigi Gollini; Liam Grimshaw, Scott Wootton, Marnick Vermijl, Louis Rowley, Tom Thorpe; Charni Ekangamene, Davide Petrucci, Ben Pearson, Andreas Pereira, Larnell Cole, Ryan Tunnicliffe; Bebe, Tom Lawrence, Federico Macheda, Jack Barmby.

 
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!