Butt vezeti a csapatot

A Manchester United XI ma Írországban, a Waterford ellen játszik barátságos mérkõzést, a Vörös Ördögöket ma Nicky Butt vezényli majd.


A United korábbi középpályása Warren Joyce mellett dolgozik az U21-es csapatnál, de ma elsõként egyedül vezényli majd a gárdát, mivel Joyce Angliában marad az idõsebb tartalékokkal és elsõ csapatos játékosokkal annak érdekében, hogy minél elõbb visszanyerjék erõnlétüket.

A Ross County elleni szombati összecsapás is a horizonton van, a cél pedig az, minél több játékidõt kapjon a nagy keret minden tagja, akik hétfõn már elkezdték a felkészülésüket és a Club Brugge csapatát 1-0 arányban legyõzték.

"Egyes meccseket felosztunk majd fiatalabb és idõsebb játékosok között és megpróbálunk mindenkinek közel 90 percnyi játékidõt adni" - magyarázta Joyce.

"Butty a fiatalok csoportját veszi át és velük megy el Írországba, mi pedig az idõsebbekkel edzünk, akikhez néhány elsõ csapatos játékos is csatlakozik."

"Nyilvánvalóan ez Nicky-nek is egy jó lehetõség. Van néhány elsõ csapatos játékos, akik az idõsebbekkel fognak edzeni. Mint mondtam, fel lesznek osztva fiatalabb és idõsebb csoportra."

 


Két játékos kifejezetten élvezetes teljesítményt nyújtott hétfõn a Leigh Sports Village-ben. Scott Wootton és Davide Petrucci remekelt az elsõ meccsen, miután az elõzõ szezonban sérülések hátráltatták õket a Peterborough-nál töltött kölcsönidõszakuk során.

"Ez volt a szezon elsõ meccse és néhányuknak jó ideje az elsõ meccs volt, mint Petruccinak és Woottonnak, akik nem játszottak hónapok óta" - folytatta Warren.

"Így én elégedett vagyok, különösen az erõnléti állapotuk miatt. Davide hosszú sorozatot futott nálunk, akárcsak Scotty - nem is emlékszem, hogy sérültek lettek volna, így sajnálatos volt, hogy kölcsönben sérülések hátráltatták õket."

Írországba utazó keret: Gollini, Sutherland; Weir, McNair, Love, Rowley; Pereira, Rudge, Rothwell, Adarabioyo; Lawrence, Barmby, Byrne, Wilson.

A találkozóra ma este kerül sor, magyar idõ szerint 20:45 perces kezdéssel. 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!