Young üdvözli Zahát

Ashley Young örül a versenyhelyzetnek, amit Wilfried Zaha fog hozni a szélsõ posztokra David Moyes Manchester Unitedében.


A tapasztalt angol szélsõ csak a sérülésébõl való felépülését követõen csatlakozott a túrán lévõ kerethez és le van nyûgözve attól az igazi minõségtõl, amit a Crystal Palace-tól érkezõ nyári igazolás mutat.

 

Annak ellenére, hogy õk ketten azonos posztért szállhatnak versenybe a következõ szezonban, Young csak az elõnyeit látja a 20 éves játékos leigazolásának.

 

"Minden nap a toppon kell lenned, mivel óriási harc folyik a helyekért" - mondta az MUTV-nek. "Mindig jó a klubnak, ha olyan játékosokkal erõsít, mint Wilf, aki fantasztikus."

 

"Tapasztalatot szerzett azáltal, hogy kicsit korábban csatlakozott a túrázó csapathoz és neki meg kell ismernie a csapatot. Klubként minden egyes érkezõ játékost tárt karokkal várunk. Tapasztalataim alapján, csak keményen kell dolgoznod a munkára koncentrálva és ez pontosan az, amit eddig Wilftõl látok."

 

"Fantasztikus játékos lesz. Nem igazoltuk volna le, ha nem állna elõtte fényes jövõ és tapasztalatot szerez majd az idõsebb, tapasztaltabb játékosoktól. Ha képes lesz ezeket befogadni, szinte azonnal be tud majd illeszkedni. Könnyû beilleszkedni egy olyan helyre, mint ez."

 

Már két év telt el azóta, hogy Young az Aston Villától a Unitedhez csatlakozott és úgy érzi, hogy jobb játékossá vált, mióta a bajnokcsapatnál játszik.

 

 

"Azt hiszem, elég gyorsan ment," vallott be Ashley a beilleszkedésérõl. "Két évvel ezelõtt egy parkban sétálgattam Bostonban és most két évvel késõbb itt vagyok Japánban. Ez egy teljesen más fajta tapasztalat, mint az akkori. Nyilván azért, mert épp akkor kerültem a klubhoz és teljesen új volt a környezet is."

 

"Minden új volt számomra, de most, két évvel késõbb, sokkal tapasztaltabb vagyok. Idõsebb lettem és egyre többet tudok a klubról. Nem rég csatlakoztam a csapathoz a sérülésemet követõen és örömmel tölt el, hogy itt lehetek. "

 

"Úgy gondolom, hogy változtam ezalatt a két év alatt. Tovább fejlõdtem és minél többet fejlõdsz, a képességeid is úgy fejlõdnek egy ilyen klubnál, mint a United."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!