Moyes rotálni fog

David Moyes valószínûleg forgatni fogja keretét a Cerezo Osaka elleni barátságos mérkõzésen.


A United új fõnöke tudja, hogy minden játékosának biztosítania kell a játéklehetõséget ahhoz, hogy mindannyian megfelelõ formába kerüljenek a szezonkezdésre, de a rotálás oka az is lehet, hogy Moyes szépíteni szeretne, a Vörös ördögök keddi  3-2-es  Yokohama F Marinos elleni vereségét követõen.

 
"Nagyon nagy volt a hõség és ehhez nem igazán vagyunk hozzászokva, sem az edzéseken sem a mérkõzéseken. Remélem, az ilyen nehéz körülmények megedzenek bennünket és nagy hasznunkra válnak az otthoni játékban. Biztos vagyok abban, hogy holnap is hasonló körülmények között játszunk ezért biztosítanunk kell a megfelelõ folyadékpótlást, és figyelnünk kell arra ne terheljék túl magukat a srácok."
 
 
Moyes beszélt arról is, hogy Adnan Januzaj és Jesse Lingard remek teljesítményük után, talán helyet kaphatnak a következõ szezonban az elsõ csapatban.
 
"Mindketten jól játszanak, hasznosak a csapat számára. A Unitednél már hagyomány, hogy bizalmat kapnak a fiatalok, és így fokozatosan épülnek be, lépnek tovább a ranglétrán. Reményeim szerint a következõ szezonban mindkettõnek tudok majd valamennyi játékidõt biztosítani az elsõ csapatban, de mindenekelõtt tartaniuk kell ezt a szintet, az edzéseken és a meccseken is. "
 
Amikor a legújabb transzfer lehetõségrõl, Cesc Fabregas felõl kérdezték, Moyes röviden ezt válaszolta:" Folyamatban vannak a dolgok."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!