Kagawa az erõnlétére figyel

Shinji Kagawa egyedül edzett annak érdekében, hogy visszanyerje teljes erõnlétét azután, hogy csak késõbb csatlakozott a Manchester United túrájához.


A japánra nagy dolgok várnak ebben a szezonban és nagyon élvezi, hogy egykori klubja, a Cerezo Osaka ellen szerepljen pénteken.

Miután a Konföderációs Kupán hazája válogatottjában szerepelt, Shinji eltökélt, hogy mire a Swansea ellen elrajtol a bajnokság, addigra elérje csúcsát.

"A holnapi mérkõzést azon klub ellen játszuk, amely engem felkészített a nemzetközi szintre" - mondta a sajtótájékoztatón Kagawa. "A szurkolók kijönnek majd a meccsre, hogy lássanak engem játszani a klubomban, én pedig a legnagyobb erõfeszítések közepette akarok teljesíteni."

"A jelenlegi helyzetem úgy áll, hogy most tértem vissza a csapathoz, de a szabadságom alatt is edzettem azért, hogy utolérjem a többieket. Úgy vélem, a szezon elsõ mérkõzése nagyon fontos lesz, így nem akarok magamnak sérülést, de ígérem, hogy a legjobbamat fogom nyújtani."

 


Az Old Traffordon folyamatos harc van a posztokért, Kagawa - aki elõzõ szezonjában 17 alkalommal szerepelt a bajnokságban - felismerte, ismét kihívások elé néz, hogy megszerezze helyét David Moyes-nál, ennek érdekében a támadó középpályás lenyûgözné menedzserét.

"Tavaly hatalmas versengés volt számomra, hogy a kezdõben kapjak helyet" - magyarázta. "Tudtam, hogy ez egy nagy klub és tudtam, hogy ez történik majd."

"Nagyon mutatnom kell eredményeket és rengeteg dolog van, amit meg kell tennem, többek között minden nap keményen kell edzenem. Szülõhazámban fogok játszani holnap, szeretnék erre koncentrálni, hogy a legjobbamat tudjam nyújtani."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!