Stevenage 2-2 United XI

A fiatalokkal teletûzdelt Manchester United XI büszke lehet a Stevenage ellen elért 2-2-es döntetlenre, miután a manchesteriek elsõ alkalommal léptek pélyára a Lamex Stadiumban.


Sam Byrne és Joe Rothwell góljaival az elsõ félidõben már 2-0-ra is vezettek a Vörös Ördögök, de Darius Charles duplájával megérdemelten egyenlítettek a hazaiak, miközben Sam Johnstone több alkalommal is hatalmas védéssel bizonyította, milyen remek kapus.

A házigazdák - akik a jövõ héten már megkezdik új szezonjukat - jól kezdtek Nicky Butt fiataljaival szemben és Johnstone kapus volt a legfoglalkoztatottabb a vendégek közül, miközben Greg Tansey szögletét Luke Jones-nak kellett volna a hálóba juttatnia.

Oumare Tounkara helyzeténél Liam Grimshaw tisztázott a gólvonalról, míg a United védelme bámulatosan megbirkózott a League One-ban szereplõ gárda rengeteg támadásával. Majd egyre jobban kezdett a másik kapu elõtt is folyni a játék, James Weir felfutása után James Wilson lövése kerülte el nem sokkal a kaput.

A 29. percben Luke Freeman kemény lövését Johnstone elképesztõ védéssel hárította, nem sokkal késõbb pedig megszerezte a vezetést a vendég csapat. Jack Barmby szabadrúgását nem tudták tisztázni a védõk, a labda így Byrne-hoz került, aki egy jó lövéssel vette be Chris Day hálóját.

Butt gárdája hamar megduplázta elõnyét, Donald Love jobbról beívelt labdáját Rothwell lõtte kapuba, esélyt sem adva a tapasztalt Day-nek. A szünetig nem változott az állás és ez a 2-0 kissé hízelgõ volt a vendégek számára, azonban várható volt a hazaiak válasza, ami be is bizonyosodott fordulás után.

Az 1691 nézõ szemtanúja lehetett a Stevenage feltámadásának. Már Tounkara is közel járt a szépítéshez, de végül az 55. percben Charles juttatta a játékszert Johnstone kapujába.

Sam egy zseniális védéssel Tounkara próbálkozását hárította, de Charles újabb lehetõségénél már nem tudott mit tenni, a csatár erõs, ballábas lövéssel kiegyenlítette az állást. James Dunne elfutása után Sam Wedgbury tüzelt fölé, majd Tansey helyzeténél Johnstone védett reflex mozdulattal, ami után a kipattanót Charles nem tudta értékesíteni.

Barbmy oldalhálót talált próbálkozása után Freeman került óriási helyzetbe, de nem talált kaput, amikor már csak három perc volt a találkozóból.


Felkészülési mérkõzés
Stevenage 2-2 Manchester United XI
Lamex Stadium, 1691 nézõ

United: Johnstone - Love, McNair, Grimshaw, Rowley - Weir, Rudge(Harrop 67.), Rothwell, Barmby - Byrne(A.Fletcher 82.), Wilson(Adarabioyo 65.)
Nem használt cserék: Gollini, C.Evans.

Gólszerzõ: Charles 55', 63' illetve Byrne 32', Rothwell 37'


 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!