Crewe Alexandra 0-2 United XI

Nani két góllal tért vissza, így nyert a Manchester United XI a Crewe Alexandra otthonában.


A portugál szélsõ úgy tûnt, jó formában van miközben Nemanja Vidiccsel és Antonio Valenciával együtt csatlakozott Warren Joyce csapatához.

Miután Mathias Pogba védésre kényszerítette Sam Johnstone-t, a Vörös Ördögök megszerezték a vezetést. Nani ellen szabálytalankodtak a tizenhatos elõterénél, a portugál leporolta magát és õ maga lõtte el a szabadrúgást, egyenesen Alan Martin kapujába, aki mozdulni sem tudott a pontos lövésre.

A másik kapu elõtt Vidic néhány fontos felszabadítást, labdaszerzést mutatott, míg Valencia részese volt egy remek elõretörésnek, ami során Nani passzát a jobb hátvéd poszton szereplõ Scott Wootton végül kapu mellé lõtt. Bryan Moore próbálkozása kerülte el Johnstone kapuját, a találkozóra kilátogató 5077 szurkolótábor - amely 952 hangos vendégdrukkert is tartalmazott - pedig jól szórakozott az elsõ félidõ során.

 


Davide Petrucci tesztelte Martin kapus reflexeit, majd Moore került hatalmas helyzetbe, amit azonban nem tudott gólra váltani. A United kapusa Michael West távoli lövését "tolta szemmel" a kapufára, majd Wootton blokkolta remekül Jon Guthrie lövését.

De a United mindig veszélyesebbnek tûnt, így volt ez akkor is, mikor Tom Lawrence labdája után Nani akár el is eshetett volna, tizenegyest kiharcolva a csapanak, azonban megtartotta egyensúlyát és lélekjelenlétét, majd nyugodt befejezéssel lõtt Martin kapus mellett a hálóba.

Vidic alig több mint egy óra játék után elhagyta a pályát, majd követte õt Nani is, de Valencia végigjátszotta a találkozót. Bebe - aki Nanit váltotta - egy kiváló lövéssel dolgoztatta meg Martint, amit Petrucci igen jó próbálkozása követett, ám végül a labda nem sokkal, de elkerülte a kaput. A nagyon élénk Lawrence sarkazása után Federico Macheda sem találta el a kaput, az utolsó lehetõség pedig Bebe elõtt adódott, de abból sem lett gól, a United azonban így is könnyed gyõzelmet aratott.


Felkészülési mérkõzés
Crewe Alexandra 0-2 Manchester United XI
Alexandra Stadium, Gresty Road

United: Johnstone - Wootton, Thorpe(Grimshaw 70.), Vidic(Pearson 62.), Vermijl - Valencia, Lawrence(Rothwell 76.), Cole, Petrucci, Nani(Bebe 65.) - Macheda
Nem használt cserék: Gollini, Barmby, Wilson.

Gólszerzõ: Nani 11', 58' 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!