Skelmersdale 1-2 United XI

Felkészülési mérkõzésen gyõzte le a Manchester United XI a Skelmersdale csapatát; a United góljait James Wilson és Jack Rudge szerezték.


Nicky Butt fiataljai esélyesként léptek pályára az Evo-Stik Premier Division-ben játszó csapat ellen, akiknél pályára lépett egy korábbi Vörös Ördög is, Kenny Strickland jobbhátvéd.

James Wilson már a 3. percben megszerezte a vezetést a Unitednek, miután higgadtan gurított a hálóba Zac Hibbert hazai kapus mellett. Nem sokkal késõbb Wilson megszerezhette volna a második találatát is, de halóõr ezúttal résen volt; majd Jack Barmby próbálkozott távolról, de lövése nem sokkal a kapu mellé szállt.

A Skelmersdale is szóhoz jutott, de elpuskázták legnagyobb lehetõségüket az elsõ félidõben, mikor egy szép passzjáték után a jobbszélsõ Matty Hughes beadásából Kevin Leadbetter emelt a kapu fölé.

Néhány perc múlva már 2-0-t mutatott az eredményjelzõ: Wilson lövését még fogta Hibbert, de a kipattanóra Jack Rudge érkezett a leggyorsabban, és az üres hálóba gurított.

Wilson lejött a félidõben, így a United támadójátéka is veszélytelenebbé vált, és a hazaiak elõtt adódtak jobb gólszerzési lehetõségek a második félidõben. Hughes és Joe Holt lövését is remek bravúrral védte Jonny Sutherland. Leadbetter szabadrúgása még kicsivel a kapu fölé szállt, de a 61. percben egy szöglet után Tom Hardwick csúsztatott, Peter Wylie pedig közelrõl a hálóba lõtt. 1-2.

Legközelebb az egyenlítéshez Holt járt, de lövése centikkel mellészállt. A Unitednél a csereként beálló Ashley Fletcher elõtt adódott esély az elõny növelésére, de az eredmény már nem változott.

A Vörös Ördögök csütörtökön ismét pályára lépnek a Trafford FC ellen; helyszín: Shawe View.

Felkészülési mérkõzés
Skelmersdale 1-2 Manchester United XI
West Lancashire College Stadium

Gólszerzõk: Wylie 61., ill. Wilson 3., Rudge 33.

United: Sutherland; Weir, McNair, Grimshaw, Rowley; Barmby (Harrop, 73.), Rudge, Pearson, Rothwell, Byrne (Fletcher, 63.); Wilson (Adarabioyo, 46.)
Nem használt cserék: Love, Henderson, Goss.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!