Jesse éve lehet

Peter Schmeichelt rendkívül lenyûgözte Jesse Lingard és Michael Keane fejlõdése azóta, hogy az elõzõ szezonban kölcsönszerzõdéssel csatlakoztak a Leicester City csapatához.


A dán szorosan figyelte a Rókákat, hiszen fia, Kasper a klub elsõ számú hálóõre és úgy érzi, az idei felkészülési túra alatt mindkét Vörös Ördög tapasztalata növekedett és céljuk az, hogy az AIK Stockholm ellen is pályára léphessenek.

Bár Lingard kevés lehetõséget kapott arra a King Power Stadiumban, hogy megmutassa minõségét, a túrán azonban kiemelkedõen szerepelt és négy gólt is szerzett. Eközben Keane a Kitchee FC elleni gyõzelem során kezdõ volt azok után, hogy a Leicester City gárdájánál kulcsszerepet töltött be a szezon során, mely végén azonban nem sikerült a Premier League-be feljutniuk.

"David Moyes elégedett lesz azzal, ahogy néhány játékos megragadta a lehetõségét" - mondta Schmeichel a ManUtd.com-nak adott exkluzív interjúban. "Gondolok itt Jesse Lingardra, aki gólkirályként tér haza a felkészülési túráról."

"Elég rövid ideig volt a Leicester City-nél, nem is igazán jött be neki, de ismét a tartalékok között szerepelt és a legjobb játékos volt ott. Talán - de csak talán - ez a lehetõsége és ez az õ éve. Nagyon érdekes ez és ismét egy olyan valami, amiben Davidnek döntést kell hoznia."

 


"Úgy érzem, az AIK elleni mérkõzés az utolsó lehetõség lesz arra, hogy 1-2 kombinációt még kipróbáljon, ahol még gondolkozhat a csapaton, szóval ez nagy meccs lesz David számára és a játékosok számára is."

"Michael Keane-nek nagyszerû szezonja volt a Leicesterrel és nagyon sikeres volt velük, Jesse már kevésbé, de ugyanazért a célért tudtak dolgozni és rendelkeznek azzal a tapasztalattal, ami elgondolkodtatja a játékosokat jövõjük szempontjából és a csapaton belül betölthetõ szerepükrõl."

"Semmi kétség, Michael egy nagyon-nagyon tehetséges srác és azzal, hogy Nemanja Vidic nem utazott el, esélyt kapott, de azt hiszem, amikor a teljes keret együtt lesz Stockholmban, David el lesz kényeztetve választási lehetõséggel és meg kell találnia a megfelelõ kombinációt."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!