Trafford 0-2 United U21

Egy tapasztalatlan Manchester United is erõsnek bizonyult a helyi kiscsapat számára.


Mindkét csapat élénken kezdte a találkozót a hõség és a magas páratartalom ellenére is, és a hazaiak csapatkapitánya, Nia Bayunu egy fejessel próbált túljárni Pierluigi Gollini eszén, miközben egyik kaputól a másikig történtek az események.

Joe Shaw beadását Michael Oates fejelte a felsõlécre, majd Josh Harrop lövése szállt kapu fölé, Ashley Fletcher gólját pedig nem adták meg les címén a Unitednek.

Andy Smart kapu mellé szálló szabadrúgása után a patthelyzet megtört az elsõ fél óra végén. Fletcher ívelését James Wilson lõtte Tom Read kapujába, megszerezve a vezetést.

Fletcher és Sean Goss a védelem megbontásával próbálkozott, de nem sikerült ûjabb gólt szerezni a szünet elõtt. Harrop ismét túl magas lövést eresztett meg, majd közelrõl Fletcher sem talált kaput, miközben a Vörös Ördögök elõnyük növelésén dolgoztak.

A második gólt két csereember hozta össze, Jack Barmby szögletét Byrne bólintotta a hálóba, majd Barmby is lõhetett volna egyet négy perccel a meccs vége elõtt, de lapos lövése elkerülte a kaput.


Felkészülési mérkõzés
Trafford FC 0-2 Manchester United U21
Shawe View

United: Gollini - C.Evans, Love, McConnell, Rowley(Barmby 59.) - Adarabioyo(Weir 59.), Rudge, Harrop, Goss - Fletcher, Wilson(Byrne 59.)

Gólszerzõ: Wilson 29', Byrne 69'

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!