Nani: A fiatalok ragyogtak a túrán

Nani meg van gyõzõdve arról, hogy a Manchester United fényes jövõ elé néz, hiszen a klub folyamatosan izgalmas fiatal tehetségeket nevel ki.


A 26 éves játékos figyelemmel követte azon fiatal játékosokat az elõszezon során a TV-ben, mint Adnan Januzaj, Wilfried Zaha, Jesse Lingard és Michael Keane. Manchesterbe való visszatérésével saját szemével láthatta az ígéretes tehetségeket, akik csapattársai voltak a Crewe Alexandra elleni mérkõzésen hétfõ este.
 
Amikor az MUTV a túráról kérte ki a véleményét, a szélsõ egyértelmûen lenyûgözõnek tartotta, amiket látott.
 
"Néhányszor remek futballt láttam a csapattól, és a hozzáállásuk is példás volt" - kezdte Nani. "Több gól is született, amelyeket különbözõ játékosok szereztek és a fiatal tehetségek is ragyogtak a turnén."
 
"Ez szép a Manchester Unitedtõl -, hogy esélyt biztosít a fiatal játékosok számára, akik lehetõséget kapnak arra, hogy továbbra is maradhassanak, vagy pedig kölcsönbe kerülhessenek."
 
 
Nanit arról is kérdezték, hogy milyen érzés volt vezetõ alaknak lenni a fiatalokkal teli együttesben a Crewe Alexandra Stadionban: "Fantasztikus volt" - mondta. "Az a tény, hogy a [másik] oldalon is játszattam, remek volt. Amennyire csak tudok, próbálok minden alkalommal segíteni."
 
"Ezek jó srácok, és nagyon jól muzsikáltak a Crewe ellen. Úgy érzem, hogy remek focit játszottak és véleményem szerint az évek során rengeteget fejlõdhetnek még. Azt látom, hogy az akadémiáról nagyon jó, erõs személyiségû fiatalok kerülnek ki, így hamarosan készen állhatnak a Premier League-re is."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!