A triplázó hõsök támogatják Zahát

A 2013-as felkészülési tornán mutatott kiváló teljesítménye alapján a United legendái, Dwight Yorke és Andy Cole arra voksolnak, hogy Wilfried Zahából sztár válhat a jövõben.


Az egykori Crystal Palace játékos az egyike volt azoknak, akik kiemelkedõen teljesítettek Ázsiában és Ausztráliában, ugyanis minden alkalommal, amikor Zaha lehetõséget kapott, számos lenyûgözõ momentuma volt, beleértve a japán Cerezo Osaka ellen szerzett egyenlítõ gólját is a 2-2-es döntetlennel végzõdõ mérkõzésen.

 
Most pedig a mohón áhított 2013/14-es szezon elõtt az 1999-ben triplázó csatárduó, Yorke és Cole alig várják, hogy figyelemmel kísérhessék az angol válogatott fejlõdését az Old Traffordon David Moyes irányítása alatt.
 
Cole a következõket mondta a ManUtd.com-nak adott exkluzív nyilatkozatában: "Alig várjuk, hogy lássuk Zahát játszani. Õ egy fiatal, fel-le rohangáló játékos, akinek egy rendkívül jó szezonja volt tavaly a Crystal Palace-szal, és a legtöbb ember akivel beszéltem, már alig várja, hogy lehetõségét kapjon és ki tudja venni a részét a feladatokból."
 
Cole véleményét osztva, Yorke hozzáfûzte: "Az, hogy most õ egy United játékos, azt jelenti, hogy a klub rengeteget tanulmányozta. Egy új felállásba és egy új környezetbe kell beilleszkednie. Amikor pályára lépett a túrán, már csak azzal a hozzáállással, hogy szeret támadni, egybõl fölvillanyozta az egész stadiont. Ilyen egy jó United játékos mentalitása."
 
 
Ugyan Cole tisztában van a játékos mérhetetlen tehetségével, de különösen óvja Zahát a nagy nyomástól, ami a vállait nyomhatja, és arra figyelmeztette a drukkereket, hogy ne várjanak el túl sokat, és túl hamar a játékostól, ugyanis figyelembe kell venni, hogy még csak húsz éves, és az egész karrierje elõtte áll még.
 
"Természetesen fennáll a veszélye, hogy túl sokat várunk tõle"  - mondta Andy.
 
"Türelmesnek kell vele lennünk. A benne rejlõ potenciál miatt hozták a klubhoz. Még tapasztalatlan, sohasem játszott még a Premier League-ben ezelõtt, így ez az év arról fog szólni számára, hogy olyan jól teljesítsen, ahogy csak tud."
 
"Abban kell reménykednie, hogy megnyerte, illetve meg fogja nyerni David Moyes tetszését a mérkõzéseken és az edzéseken nyújtott teljesítményével és ez lehet számára a kiindulási pont."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!