Varela kölcsönbe mehet

Guillermo Varela, a Manchester United legújabb igazolása elismerte, az is egy lehetõség számára a következõ szezonra nézve, hogy kölcsönbe kerülhet a Boca Juniors csapatához.


Az uruguayi fiatal a nyár elején érkezett a Penaroltól az Old Traffordra és David Moyes menedzsersége alatt az egyetlen igazolása a Vörös Ördögöknek eddig.

Ugyanakkor arra is várni kell, hogy a 20 éves védõ az elsõ csapat tagja lesz, vagy kikerül kölcsönbe. A Boca szerette volna megszerezni Varelát még mielõtt a Unitedhez igazolt volna, most pedig szívesen kölcsönvennék egy évre.

Varela pedig úgy tûnik, nyitott arra, hogy Argentínába kerüljön: "Elmenni a Bocához egy megoldás lehet. Egy éven át folyton játszanék, miközben a Unitedhez történõ visszatérésre gondolnék, a csapathoz, amelyik leginkább hitt bennem" - idézte a fiatalt a TuttoMercatoWeb.

 


"Hogy olasz klubok is érdeklõdtek irántam, mielõtt a Unitedhez jöttem? Nem tudom, jó lenne Olaszországban játszani, de itt a csúcson vagyok, a világ legjobbjánál. Mi többet akarhatnék?"

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!