Jön a Lancashire Senior Cup döntõje

Ma este a Manchester United tartalékcsapata a Manchester City-vel csap össze a kupadöntõben.


Warren Joyce csapata az elõzõ szezonban elnyerte a Manchester Senior Cup és az U21-es Premier League trófeáját is és miután májusban legyõzte az Oldhamet, bejutott az LSC döntõjébe is. Az ellenfél pedig a városi rivális City lesz, ez pedig kemény küzdelmet ígér, visszatekintve a 2012-es Manchester Senior Cup döntõjére, amit az Etihadban 2-0-ra nyertek meg a Vörös Ördögök Will Keane és Luke Giverin találataival.

"Nyilvánvaló, hogy ez ismét egy városi derbi lesz és jó dolog a City-vel döntõt játszani" - mondta Joyce a klub hivatalos honlapjának. "Biztos vagyok abban, hogy egy jó, versenyképes mérkõzés lesz ez. Nagyszerû ez a srácok számára. Tavaly mindent megnyertek és ha technikailag azt nézzük, a Lancashire Senior Cup döntõjét is tavaly játszottuk, így három trófeát is nyertünk."

 


Charni Ekangamene, a tartalékok középpályása is várja a lehetõséget, hogy a City ellen játszanak a trófeáért.

"Fokoznunk kell a teljesítményünket és készen kell állnunk a nagy tesztre ellenük" - mondta a belga. "Reményeink szerint miénk lesz a kupa. Jó gyõzelem volt a 2012-es szezon végén a saját pályájukon. Mindig jó érzés, ha legyõzöd a szomszédodat."

Ryan Tunnicliffe nyilvánvalóan nem lép pályára, hiszen õ az Ipswich Townhoz került kölcsönbe, de néhány fiatal, aki nem utazott Svédországba pályára léphet ezen a döntõn.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!