Evans áll a kihívás elébe

Jonny Evans véleménye szerint Manchester Unitedes karriere legnagyobb kihívása elõtt áll legutóbbi formahanyatlását követõen.


A 22 éves védõ hat alkalommal léphetett pályára a Premier League idei szezonjában, azonban a szeptemberi Bolton Wanderers elleni 2-2-es döntetlen óta egyetlen egyszer se került bevetésre.

 

Ez nagyban köszönhetõ Rio Ferdinand sérülésbõl való felépülésének, aki visszatérésével Nemanja Vidiccsel párban biztonságot hozott a United hátsóalakzatába, míg a nyári igazolás Chris Smalling is hamar Evans elé verekedte magát a sorban.

 

Sir Alex Ferguson azonban úgy döntött, a mai Rangers elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen pihenteti Rio Ferdinandot és Nemanja Vidicet, így azon ritka eset fordulhat elõ, hogy Evans és Smalling párban lehetnek kezdõk egy mérkõzésen.

 

Evans tudja, hogy nagy nyomás helyezõdik a vállára, hogy bizonyítsa az Ibroxban, még mindig képes olyan teljesítményre, amely okán állandó kezdõ is lehetne.

 

 

"Ez valószínûleg a legnagyobb kihívás, amely elõtt valaha is álltam" - mondta az észak-ír válogatott játékos.

 

"A mostani az elsõ alkalom, hogy azért nem kerültem be a csapatba, mert mások jobb teljesítményt nyújtottak nálam."

 

"A szezon kezdetén viszonylag sok lehetõséghez jutottam, de a teljesítményem finoman szólva is hagyott kivetnivalót maga után, ezért ki is kerültem a csapatból egy jó idõre."

 

"De már nem fogok ezen búslakodni. Ez a mostani egy remek lehetõség számomra."

 

"A múlt héten végig játszottam a 90 percet az észak-ír válogatottban. Amikor a pályára lépek, biztosnak kell lennem abban, hogy képes leszek a maximumot nyújtani."

 

Evans közeli barátságban áll a Rangers két játékosával, Kyle Laffertyvel és Steven Davisszel, akik szintén az észak-ír válogatott keretébe tartoznak.

 

Ha lehet pozitívumot levonni abból Evansnek, hogy nem került be hosszú ideig a United csapatába, akkor az mindenképpen megemlíthetõ, hogy így legalább láthatta barátait az Old Firmön a Parkhead Stadiumban az elõzõ hónapban.

 

"Még soha nem jártam ezelõtt az Ibroxban, de az egyik elõnyeként annak, hogy az utóbbi idõben nem nagyon vettek számításban a csapatnál, láthattam egy igazi Celtic-Rangers mérkõzést" - tette hozzá.

 

"A Rangers egyik edzõje, Ian Durrant segített jegyet szerezni, és nagyszerû élményekkel gazdagodtam."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!