Welbeck hallgat jövõjével kapcsolatban

A Sunderlandnél kölcsönben sztárrá váló Danny Welbeck egyelõre visszautasítja, hogy bármilyen döntést is hozzon jövõjével kapcsolatban, azt követõen, hogy Steve Bruce megerõsítette, hogy szeretné végleg megszerezni.


A Manchester United ifjú reménysége egész éves kölcsönszerzõdés keretében játszik a Stadium of Light-ban, ahol az utóbbi mérkõzéseken elkezdte bizonyítani, miért is tartják sokan már régóta az angol futball nagy ígéretének.

 

A Fekete Macskák, és menedzserük, Steve Bruce nem is vesztegetett sok idõt, rögtön bejelentette, hogy szeretnék végleg magukhoz láncolni az angol U-21-es válogatott csatárt.

 

Azonban a jelenleg csak 19 éves Welbeck egyelõre még arról beszél, hogy semmilyen döntést nem hozott még meg jövõjével kapcsolatban.

 

"Láttam az újságban, mit mondott Steve Bruce, és majd nemsokára eljön az idõ, hogy döntést kell hoznom a jövõmmel kapcsolatban" - kezdte a saját nevelésû támadó.

 

"Jelen pillanatban azonban nem tekintek olyan messzire. Csak szeretném minden mérkõzésen a lehetõ legjobb teljesítményt nyújtani, és nem gondolok arra, hogy mikor térhetek vissza a Unitedhez."

 

"Amikor ide igazoltam, az volt a célom, hogy minél több játéklehetõséghez jussak."

 

"A Unitednél is megvolt a tálcán kínált lehetõségem itt-ott, de akkor még nem voltam kész arra, hogy éljek velük."

 

"Rengeteg mérkõzést kihagytam az edzõ döntése jóvoltából, utána pedig amikor bedobtak a mély vízbe, nagyon megszenvedtem azért, hogy megmutassam, mire vagyok képes."

 

"Itt minden más. Minden mérkõzésen játszok, és egyre jobb és jobb vagyok. Mindenki láthatja, hogy sokat profitálok ebbõl a lehetõségbõl."

 

"Magabiztos vagyok, és élvezem a játékot."

 

 

Welbeck eddig a Wear-partján eltöltött közel három hónapja alatt ideje nagy részét a szélen töltötte az Everton elleni hétfõi mérkõzésen végre csatárként lehetõséghez jutott, amely során rögtön két góllal háláta meg a belé vetett bizalmat.

 

"Túlságosan is Bent és Gyan góllövési képességeire támaszkodik a csapat, úgyhogy nagyszerû érzés, hogy végre én is kivehettem a részem a csapat ilyenfajta teljesítményébõl" - tette hozzá.

 

"Idõbe telt számomra, mire idáig eljutottam, de a legutóbbi két mérkõzésen három gól a mérlegem, ez pedig nagyon boldoggá tesz."

 

"Nagyszerû csapatunk van, amely éhes a sikerre, emellett fiatal a csapat összetétele, és szeretnénk minél jobban szerepelni az elkövetkezendõ fordulókban."

 

"A menedzser óriási hatással van rám. Hatalmas bizalmat áraszt felém, nagy köszönettel tartozom ezért neki."

 

"Rengeteged tanultam eddig. Folyamatosan fejlõdök. Ez nagyon jó tapasztalat számomra, és a továbbiak még tovább fognak segíteni."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!