Válogatott Vörös Ördögök

Shinji Kagawa gólt szerzett Japán válogatottjában, mely hazai pályán kikapott Uruguaytól barátságos mérkõzésen.


A United csillaga a találkozó 55. percében talált be az ellenfél kapujába, bemelegítve a hétvégi Premier League rajtra, azonban a meccset a dél-amerikaiak nyerték 4-2-re, köszönhetõen többek között a korábbi Vörös Ördögnek, Diego Forlannak, aki két gólt is termelt.

Jonny Evans várhatóan pályára lép az északír válogatottban, amely világbajnoki selejtezõn fogadja Oroszországot egy korábbról elhalasztott mérkõzés keretein belül.

A United védõje még az AIK elleni 1-1 során összeszedett egy kisebb bokasérülést, de a keret tagja a belfasti meccs elõtt.

Emellett számos barátságos mérkõzés is lesz ma, Anglia Skóciával csap össze a Wembley-ben. Ashley Young és Michael Carrick sérülés miatt kikerült a keretbõl, így csak hat játékos képvisel Roy Hodgson nemtezi tizenegyében a bajnokot - Wayne Rooney, Tom Cleverley, Phil Jones, Chris Smalling, Wilfried Zaha és Danny Welbeck.

 


Portugáia Faroban fogadja Hollandiát, ám Nani sérülés miatt kimaradt a luzitán keretbõl, mindazonáltal Robin van Persie csapatkapitánya lesz a hollandoknak, aki így nyilatkozott az Ons Oranjének: "Nagyon megtisztelve érzem magam és büszke vagyok. Igyekszem mindenkinek megmutatni, hogyan érzem magam kapitányként, bár önmagamhoz is hûnek kell maradnom. Nem fogok nagy hirtelen másképp viselkedni csak azért, mert csapatkapitány vagyok."

Antonio Valencia (Ecuador) és Javier Hernandez (Mexikó) nem vesznek majd részt válogatottjuk mai találkozóján a spanyolok illetve az eleféntcsontpartiak ellen, de Angelo Henriquez kezdõ lehet a chilei nemzeti csapat Irak elleni meccsén. Patrice Evra pedig a francia válogatottban szerepelhet a belgák elleni derbin.


 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!