Új szezon, új külsõ a ManUtdFanatics.hu-n!

A 2013/2014-es bajnoki szezon kezdetére megújult külsõvel jelentkezik a ManUtdFanatics.hu! És ez még csak a kezdet......


A ManUtdFanatics.hu életében, csakúgy, mint a Manchester United életében, ez a nyár a nagy változásokról szól!

 

Ahogy a csapat esetében Sir Alex Ferguson visszavonulása, és a teljes edzõi stáb kicserélõdésével új fejezet kezdõdik idén, úgyhogy a ManUtdFanatics.hu is új szintre lépett. A nyár közepén örömmel jelenthettük be, hogy a ManUtdFanatics.hu hivatalosan, a klub által elismert szurkolói klubot alapíthatott Manchester United Fanatics Club Hungary néven, amellett hogy Magyarországon is hivatalosan bejegyzett szurkolói klub lettünk. Most pedig a változások útján tovább lépve az immáron harmadik szezonját letudó designunk esett át egy nagyobb vérfrissítésen, amely csak a kezdet az oldal megújulásában.

 

Elõször az oldal új köntöst kapott, amely legfontosabb jellemzõje a kinézet valamilyen szintû megváltozása mellett az eszközfüggetlenség, azaz az oldal automatikusan és rugalmasan alkalmazkodik mostantól az eszköz méretéhez, amelyrõl megnyitják, a mobiltelefontól a Full HD monitorig.

 

 

Következõ lépcsõben az elkövetkezendõ hetekben az oldal egyes moduljai, funkciói (fórum, blog stb.) is vérátömlesztésen esnek majd át, igazodva az olvasói igényekhez, illetve nagyobb teret kapnak majd a Szurkolói Klubbal és az Utazásokkal kapcsolatos menüpontok is, hogy senki ne maradjon le szurkolói klubunk aktuális eseményeirõl.

 

Ezúton is szeretnénk megköszönni Balog Róbert, aka. bobbybinary áldozatos munkáját, hogy az új szezonra megújult oldallal találkozhatnak az olvasók, és reméljük, hogy a további fejlesztések is hasonlóan tetszetõsre sikerülnek.

 

Észrevételeiteket a fórum Honlap topijcába várjuk elsõsorban!

 

Oldalunkkal és a szurkolói klubbal kapcsolatban hamarosan további információkat kaphattok.

 

Üdv. ManUtdFanatics.hu szerkesztõség


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!