Moyes csatár trióját dicséri

David Moyes lelkesen méltatta csatárhármasának teljesítményét, miután a bajnok a Swansea City kemény védelmi vonalát feltörve, 4-1-es gyõzelemmel rajtolt a Premier League nyitómérkõzésén a Liberty Stadionban.


A Vörös Ördögök már 2-0-ra vezettek Van Persie és Danny Welbeck góljaival, amikor a második félidõben Wayne Rooney jött be a padról, hogy tovább segítse csapata dübörgõ támadásait. Van Persie, aki eddig már két góllal járult hozzá a Community Shield gyõzelemhez, úgy néz ki, hogy ugyanabban a félelmetes gólgyáros formájában van, ahogyan az elõzõ szezonban az Old Traffordon debütált.

 
"Azt hiszem, vagy hét láb magasra rúgott az elsõ találatánál" - kommentálta Moyes csatára produkcióját. "Nagy ügyességgel csempészte be a Ryan-tõl kapott labdát."
 
 
 
"Danny teljesítményével is elégedett vagyok, remekül helyezkedett, és külön dicséretet érdemel azért a kemény munkáért, amit egész idõ alatt végzett."
 
"Tavaly a bajnokságban egy gólt sikerült szereznie, most egy meccs alatt szerzett kettõt, azt hiszem ez egy remek kezdés tõle. Nagyon értékes találatok voltak ezek, még így a szezon kezdetén is, de ami még fontosabb, hogy a válogatottban szerzett góljával együtt Danny önbizalma is fejlõdik. Nem szokásom túldicsérni a játékosokat, de azt kell hogy mondjam, tökéletesen elégedett vagyok a teljesítményével."
 
 
Rooney a második félidõben állt be és a kiutazó United szurkolóktól pozitív fogadtatásban részesült. 
 
"Nos, Wayne-nek az idén élesben még csak 65 percnyi játéka volt, amit a válogatottban szerzett Skócia ellen a minap. Ma kapott még egy esélyt, hogy játsszon és élesítse a formáját. Természetesen a válogatottbeli játéka elõtt sem volt még teljesen felkészült, de alkalma volt ott is felvenni a tempót, ami remekül mûködött és most is amikor beállt, a van Persie-nek és Dannynak adott gólpasszával bizonyította, hogy a pályán a helye."
 
 
[A szurkolók reakciójáról] "Mindannyian tudjuk, hogy õ egy remek futballista, és amikor ma pályára lépett ennek egyértelmû jelét is adta. Ezt akartuk látni tõle. Mindenki, a szurkolók, a csapat és én is nagyon örültünk annak, hogy Wayne újra közöttünk van. Még mindig elég sok az, amit kihagyott, viszont azt tapasztaltam, hogy eléggé éles a további szerepléshez. De ugyanígy a csapat minden tagját dicséret illeti, elégedett vagyok a mai teljesítményükkel."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!