Carrick: Rooney közénk tartozik

Bár Jose Mourinho az átigazolási szezon utolsó napjáig reménykedik abban, hogy sikerül megszereznie a Vörös Ördögök csatárát, Michael Carrick ragaszkodik ahhoz, hogy Wayne Rooney a Manchester United család tagja.


A United vezetése eddig már két ajánlatát is visszautasította a Kékek fõnökének és David Moyes több alkalommal is határozottan kijelentette, hogy Rooney nem eladó, azonban a portugál tréner úgy látszik a végsõkig harcol a válogatott csatárért.

 

"Az utolsó napig próbálkozni fogunk egy csatár leigazolásán, viszont kizárólag etikus módon járunk el, nem keresünk meg személyesen egyetlen játékost sem különbözõ kecsegtetõ ajánlatokkal, kizárólag a klubnak teszünk hivatalos ajánlatot."

 
Míg a Chelsea továbbra is figyelemmel kíséri Rooney helyzetét, a United vezetése azon dolgozik, hogy a 27 éves csatár szerzõdését meghosszabbítsák az Old Traffordon.
 
A Vörös Ördögök középpályása, Michael Carrick a következõket nyilatkozta a Swansea elleni Premier League nyitó mérkõzésén elért 1-4-es gyõzelmet követõen: "Wayne a United egyik nagy játékosa. Õ közülünk való és hozzánk tartozik. Egy emberként harcolunk a pályán és õ egy fontos része a csapatnak."
 
 
"Jött és tette a dolgát. Igazi fenyegetést jelentve az ellenfél számára. Danny góljánál kapott egy rúgást a bokájára, de remélem minden rendben lesz. Õ már eddig is rengeteget tett a klubért és ezért a szurkolók is támogatták és támogatni is fogják. Mint mondtam, együtt maradunk! Ez egy remek nap volt mindannyiunk számára."
 
A United védõje, Phil Jones is osztotta Carrick véleményét és bevallja, hogy a szurkolók részérõl Rooney pozitív fogadtatása egy kulcsfontosságú pillanat volt.
 
"Remek volt, ahogyan a szurkolók viselkedtek" - mondta Jones. "Õ egy fantasztikus játékos és ezt be is bizonyította, amikor pályára lépett."
 
"Remekül tette a dolgát, így a menedzser és a szurkolók is elégedettek voltak a teljesítményével."
 
Egyéb forrás: theguardian.com


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!