Young élvezi a kihívást

Ashley Young élvezi a Liverpool elleni játék kihívásait, és türelmetlenül várja, a vasárnapi összecsapást az Anfielden.


Brendan Rodgers csapata hasonlóan feszült készültségben várja a Vörös Ördögök gárdája, eddigi két megnyert bajnoki mérkõzésüket követõen. A hazaiak feltehetõen nem szeretnék, ha nyerõsorozatukat az õsi riválisok megszakítanák, így mindkét csapat szenvedélyekkel töltve áll a nagy horderejû találkozó elõtt.

 

Young szerint az Anfielden, pattanásig feszült légkörben csap majd össze a két gárda, és az eredménytõl függetlenül, egy rendkívül izgalmas találkozóra számít.
 
"Nem hiszem, hogy valaha is elõfordult olyan, hogy a Manchester United - Liverpool találkozó, unalmasan alakult volna" - mondta a szélsõ.
 
"Mindannyian tudjuk, milyen történelmi múltra tekint vissza a két csapat közötti rivalizálás. Ez az õsi versengés mindig is olyan tüzes hangulatú mérkõzést eredményez, amelybõl szeretnéd kivenni a részed, és amirõl kis srácként álmodozol."
 
 
"Pontosan tudjuk, hogy mire kell számítanunk, hideg fejjel, csak a játékra kell koncentrálunk, a rivalizálást pedig meghagyjuk a szurkolóknak. Tudjuk, hogy mi a feladatunk, és a legjobb tudásunk szerint, a helyes úton maradva végezzük a dolgunkat."
 
A nyári átigazolási piac pletykáinak kereszttüzében, rendkívül nehéz helyzetben találhatta magát az Old Trafford újonnan kinevezett menedzsere, David Moyes. Kezdve a Wayne Rooney sagától, az Everton duójának, Leighton Bainesnek és Marouane Fellaininek megszerzése érdekében tett erõfeszítésekig. De Young úgy véli, ha semmilyen erõsítés nem érkezik az Old Traffordra idén nyáron, a Vörös Ördögök akkor is, egy erõs, bajnoki kerettel vágnak a címvédõ szezonnak, és gyõztes mentalitásuk segíti majd õket a 21. bajnoki címük megszerzésében.
 
"Minden fronton szeretnénk megfelelni, minden versenyt meg akarunk nyerni. Ha egy olyan klubba érkezel, mint a Manchester United, nem ismersz lehetetlent. Csak nézd meg a trófeákkal teli vitrint és a klub csodálatos történelmét. Ennek a részének lenni, már önmagában is hatalmas inspirációt jelent minden játékos számára."
 
"Gyõztesekkel vagy körülvéve az edzéseken. Csak azt látod magad körül, hogy mindenki a maximumon teljesít, és mindent megtesz azért, hogy jobb legyen. Ugyanolyan meggyõzõ eredménnyel akarjuk megtartani a címet, ahogyan megnyertük tavaly."


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!