A United gyõzni megy az Anfieldre

A Manchester United menedzsere, David Moyes elismerte, az Anfielden megverni a Liverpoolt 'nagy gyõzelem' lenne.


A Vörösök Ördögök harmadik bajnoki mérkõzésükre érkeznek a Mersey-parti csapathoz, a Swansea elleni nyitómérkõzésükön aratott elsöprõ gyõzelmük, és a Chelsea elleni gól nélküli döntetlennel záruló mérkõzésüket követõen. Moyes a United menedzsereként elsõ alkalommal látogat egykori csapata városi riválisaihoz. 

 
"Az Anfielden gyõzni mindig is nagy eredménynek számított" - mondta a skót tréner.
 
"Ez egy nagyszerû stadion, és én már alig várom, hogy most a United élén visszatérjek oda. Természetesen az ott megszerezhetõ három pont ugyanúgy hármat ér, mint a többi, de mindenképpen egy nagy gyõzelmet és egy nagy élményt jelentene. A Liverpool erõs lesz ebben a szezonban, és hazai pályán megverni õket remek kezdésnek számítana."
 
"Természetesen tudom, hogy a United és a Liverpool között mindig is nagy rivalizálás folyt, de nem volt ez másképp az Evertonnal sem. Így különleges izgalommal várom a találkozót, és nagy reményekkel, immár a Unitedet vezetve."
 
 
A Liverpool remekül kezdte a szezont, egyike a két csapatnak akik 100%-os teljesítményt nyújtottak eddig, és erõsítettek is a nyáron, Iago Aspas, Simon Mignolet, Kolo Toure és Aly Cissokho érkezésével.
 
"Természetesen a dolgok változnak, Brendan Rodgers is úgy építgeti a csapatát, ahogy jónak látja. A Liverpool mindig is nagy klub volt, és nagy kihívást jelentettek a bajnoki cím megszerzéséért folytatott harcban."
 
 
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!