Vörös Ördögök a selejtezõkben

Egy tucatnyi Manchester United játékosnak van esélye, hogy pályára lépjen hazája nemzeti csapataiban a soron következõ két világbajnoki selejtezõn.


A sérült Phil Jones és Wayne Rooney kikerült a Moldova és Ukrajna ellen készülõ angol válogatottból, ellenben Roy Hodgson számíthat Chris Smalling, Michael Carrick, Tom Cleverley, Ashley Young és Danny Welbeck játékára. A Háromoroszlánosok második helyen állnak a H csoportban és szeretnének egy lépéssel közelebb kerülni a 2014-es brazíliai VB-hez.

 
A sérülésébõl felépülõ és Liverpoolban visszatérõ Nani pályára léphet Portugália színeiben a Jonny Evans-t is soraiban tudó Észak-Írország ellen, pénteken.
 
Az F csoportot vezetõ portugálok a jövõ héten Brazíliával játszanak barátságos mérkõzést, mialatt Észak-Írország Luxemburgba látogat.
 
 
Javier Hernandez a siker reményében léphet pályára Honduras és az Amerikai Egyesült Államok ellen az Concacaf-zónában. Ezalatt Antonio Valencia az ecuadori válogatott tagjaként szerepelhet Bolívia és Uruguay ellen. A ecuadoriak jelenleg harmadik helyen állnak a kilenc csapatos dél-amerikai zónában.
 
A Patrice Evrát soraiban tudó Franciaország egy ponttal van lemaradva Spanyolország mögött, és a soron következõ két játéknapon ellátogatnak Grúziába és Fehéroroszországba. Robin van Persie szintén útra fog kelni, az Oranjével Észtországban, majd Andorrában léphet pályára.
 
Japán kvalifikálta magát a VB-re és így a héten két barátságos meccset játszik Ghána és Guatemala ellen, ahol Shinji Kagawa is szerepet kaphat.
 
Tom Thorpe, Michael Keane, Nick Powell, Wilfried Zaha, Jesse Lingard és Marnick Vermijl mind ott lesznek hazájuk soron következõ U-21-es európa bajnoki selejtezõin.
 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!