Fellaini Glasgow-ra figyel

Marouane Fellaini elsõ meccse Manchester United játékosként a belga válogatottban lesz, mely pénteken Skóciával csap össze.


Fellaini egyike azon 10 játékosnak a belga 24-es keretbõl, akik a Premier League-ben szerepelnek. Az igen erõs válogatott Gordon Strachan skót válogatottja ellen lép pályára a Hampden Parkban.

A Vörös Ördögök - a belga válogatott beceneve - veretlenül vezetik az A-csoportot, három ponttal megelõzve Horvátországot és ha legyõzik Skóciát - mely eddigi hét meccsébõl csupán egyet nyert meg - egy lépéssel közelebb kerülnek ahhoz, hogy kvalifikálják magukat a jövõ évi világbajnokságra.

Még júniusban, a szerbek elleni eddigi utolsó selejtezõn Fellaini gólt szerzett a 2-1-re megnyert meccsen, ezzel 42 válogatott találkozó során hétszer volt eredményes.

 


A 25 éves középpályás a jövõ hét során, miután vége lesz a válogatott küzdelmeknek elsõ alkalommal találkozhat új csapattársaival az AON Training Complex-ben és szeptember 14-én, a Crystal Palace elleni bajnokin debütálhat új csapatában.
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!