Petrucci is kölcsönbe került

Davide Petrucci nagyon élvezi a lehetõséget, hogy annál a csapatnál szerepelhet, ahol a Chelsea egykori csatára, Jimmy Floyd Hasselbaink az edzõ.


A tehetséges olasz az átigazolási szezon utolsó napján került a Royal Antwerphez, olyanok nyomdokaiba lépve ezzel, mint Jonny Evans, John O'Shea, Darron Gibson és Phil Bardsley. De a belga csapatnál az elõzõ évben megfordult Luke Giverin és Gyliano van Velzen is.

"Nagyon várom ezt az élményt" - mondta Petrucci a klub hivatalos tévécsatornájában. "Remélhetõleg jól tudok majd játszani és együtt valami jót tehetünk."

"Warren Joyce, az edzõm sokat mesélt az Antwerprõl, szóval sokat tudok már róla. Elmondta, hogy a csapat jó, a szurkolók õrültek jó értelemben, szóval nagyon várom a rajtot."

"Nem ismertem õt [Hasselbaink] találkozásunk elõtt, de mindenki sokat tud róla és jó lesz vele dolgozni. Remélem, hogy tud tanítani valami jót és tudok tanulni."

 


Petrucci Belgiumban tölti majd a szezont azok után, hogy tavaly a Peterborough-nál pallérozódott. A középpályás szeretné megmutatni, mire képes.

"Középpályásként játszom, de olykor a csatár mögött is tudok szerepelni, de ha 4-3-3 a felállás, akkor bal vagy jobb szélen is tudok, de amíg játszom, addig én boldog vagyok."

"Csak játszani akarok. Persze ez egy új élmény számomra, amirõl nem tudok sokat, de én csak játszani akarok."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!