Fény derül a titokra

Sir Alex Ferguson legújabb önéletrajzi írása a jövõhónaptól lesz kapható a boltokban, melybõl többek között arra is fény derül, mi történt közte és Wayne Rooney között a tavalyi szezon utolsó heteiben.


A londoni székhelyû fotós Sean Pollock, készítette el a mester portréját a könyv borítójára. Az egyetemes labdarúgás egyik legsikeresebb szakembere a tavalyi szezon végeztével vonult vissza menedzseri posztjáról, most pedig az érdeklõdök elé tárja jegyzeteit és gondolatait, rendkívüli karrierjének utolsó négy évére fókuszálva.

 

 

Sir Alex nagy vihart kavaró bejelentése, miszerint Rooney ismét távozni kíván az Old Traffordról, megadta az alaphangot a nyári átigazolási szezon pletyka áradatának. A mester október 24-én megjelenõ önéletrajzi írásában mélyreható betekintést nyújt abba, hogy mi is történt valójában Rooney ügyben a színfalak mögött.
 
A könyv megjelenésével egy idõben Sir Alex egy elõadássorozatot tart, mely lehetõvé teszi a United szurkolóinak, hogy személyesen hallgathassák meg a Vörös Ördögök egykori menedzserének szavait. 
 
A könyv állítólag robbanásveszélyes, mivel  Sir Alex jó néhány, eddig megválaszolatlan kérdésrõl rántja le a leplet.
 
A Könyvbemutatóval egybekötött elõadássorozat a következõ helyszíneken és idõpontokban lesz megtekinthetõ:
 
- október 28. - Salford 
- október 29. - Glasgow 
- november 1 - London 
- november 5 - Aberdeen 

- november 8. - Dublin

 

Egyéb forrás: prideofalleurope.com 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!