Fellaini erõt jelent

Paddy Crerand, a Manchester United legendája úgy érzi, Marouane Fellaini megvásárlása jobb középpályát jelent a csapat számára.


Az MUTV-ben Crerand arról beszélt, mennyire felvillanyozza az átigazolási idõszak utolsó napján megszerzett játékos, akit az Evertonnál eltöltött öt szezonja során is csodált. A klub televíziójának szakértõje és kommentátora elsõ kézbõl volt szemtanúja annak, hogy olykor milyen károkat okozott Fellaini hõn szeretett csapatának.

Pénteken Fellaini Belgium válogatottját segítette ahhoz, hogy legyõzzék Crerand honfitársait, a skót nemzeti csapatot, Paddy pedig immár nagyon várja a változást, ami Fellaini érkezésével jár.

"Nagyon örülök, hogy a United leigazolta Marouane Fellainit. Minden szurkolónak így kell éreznie, mert az egyetlen dolog, amit hiányoltunk a Manchester Unitednél, az a középpályán egy erõs és erõteljes egyén" - mondta Crerand.

"Nem akarnék Yaya Touré ellen játszani; õ egy nagy darab, erõteljes srác, nehéz versengeni vele. De immár megvan nekünk is a sajátunk."

Crerand maga is középpályás volt a hatvanas évek kiváló csapatában és több erõs karaktert látott már az utóbbi évek során egykori posztján, akik dominálni tudtak és reméli, hogy a belga képes lesz ezen játékosok nyomdokaiba lépni.

 


"Visszamenve az években, volt néhány csodálatos középpályásunk, mint Roy Keane és Bryan Robson. Most, Fellainivel még több energia és erõ van a csapatunkban tavalyhoz képest, szóval azt hiszem, õ egy nagy eszköz a számunkra."

"A tizenhatos környékén nagy veszélyt jelent. Amikor szabad- vagy sarokrúgás száll be a büntetõterületre, nagyon nagy veszélyt jelent, és mindig, amikor a védelmi területünkre kerül a labda, akkor egy jó játékos lesz azon a környéken is."

"Magassága és ereje nagyon komoly tényezõ lehet számunkra, de a technikai képességeit sem vonom kétségbe, úgy vélem, õ egy nagyon jó labdarúgó."

"Nagyon jó vételnek tartom; rengeteg szurkoló Ronaldóban és Bale-ben gondolkozik, de szerintem õ egy nagyon fontos vétel volt. A United nagy üzletet kötött vele. Ebben a klubban akart játszani, ami önmagában is nagy dolog."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!