Nani otthon érzi magát

Nani felfedte, otthon érzi magát a Manchester Unitednél, miután aláírta ötéves szerzõdését.


A portugál szélsõ szerzõdése az utolsó évébe lépett, de végül aláírta a friss feltételekkel ellátott új kontraktusát és hosszú távra elkötelezte magát a klubhoz.

David Moyes döntése, hogy a klubhoz kösse a szélsõt, valódi megnyilvánulása annak, hogy a menedzser hisz a 26 éves játékosban, aki a Liverpool ellen csereként beállva elsõ tétmérkõzését is lejátszotta a Moyes-éra alatt.

"Nagyon örülök" - mondta Nani az MUTV-nek. "Mindig nagy öröm ennél a klubnál lenni és része lenni egy nagyszerû csapatnak évek során."

"Nagyon büszke vagyok, hogy aláírtam az új szerzõdésem, hiszen ezt akartam tenni. Jelenleg sokkal nyugodtabb vagyok, a focira tudok koncentrálni és arra, amit tenni akarok - segíteni a csapatot és a legjobbamat hozni."

"Amióta profiként játszom, itt töltöttem el a legtöbb idõt - minden sikeres szezon itt volt, a Manchester Unitednél. Otthon érzem magam. Jól érzem magam itt, mert ez a klub rengeteget adott. Nagyon örülök, hogy itt lehetek."

 


A szélsõ hetedik szezonját kezdte meg a Vörös Ördögöknél és továbbra is arra törekszik, még több sikert szerezzen csapatával hazai földön és a Bajnokok Ligájában.

"Jobban teljesíthetek, mint az eddigi szezonok során. Egyénileg és csapatban is."

"Egy dolog, amit megtanultam itt, hogy minden szezonban kell lenni ambíciónak, hogy trófeákat akarj nyerni. Gyõzni akarok ismét és úgy gondolom, az összes csapattársam ugyanígy gondolja. Koncentrálok a bajnokságra és a BL-re - minden sorozatra, amiben vagyunk."

"Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek a következõ években. Immár minden feltétel adott, hogy koncentráljak arra, amit a klubbal el akarunk érni."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!