Giggs hisz Fellaini sikerében

Ryan Giggsnek nincs kétsége afelõl, hogy Marouane Fellaini azonnal be fog tudni illeszkedni az életbe az Old Traffordon, majd hozzátette, hogy a toronymagas belga létfontosságú kvalitást jelent a középpályán.


Fellaini az utolsó percekben tudott átköltözni az Old Traffordra, Giggs szerint pedig az egy jó elõjel, hogy nagyon szeretett volna csatlakozni a Vörös Ördögökhöz, ez pedig olyan elkötelezettséget és elszántságot fog vinni a játékába amivel sikeres karriert futhat be a Unitednél.

 
"Marouane már bizonyított a  Premier League-ben, szóval neki nincs szüksége tanuló idõre ahhoz, hogy megszokja az angol játékstílust" - mondta Giggs a United Uncovered-nek.
 
"Ez nagyon nagy elõny. Erõt jelent, magasságot a pontrúgásoknál és gólokat a középpályáról."
 
"Alig várta, hogy hozzánk igazolhasson ez pedig mindig egy jó tulajdonság. Amikor egy játékos minden áron a Unitedben akar játszani, akkor általában elég elszántak, hogy mindent megtegyenek amit csak tudnak amikor megadatik nekik ez a lehetõség. Nincs kétségem afelõl, hogy jól fogja magát itt érezni, hiszen a Bajnokok Ligájában is játszhat, ahol nagy meccseken vehet részt."
 
A Vörös Ördögök nagyon is jól tudják, hogy milyen veszélyekkel jár Fellaini ellen játszani. A magassága és a fizikai jelenléte a legnagyobb fegyverei, de emiatt nem kell alulértékelni azt, ahogyan bánik a labdával.
 
 
"Az a fajta játékos akit inkább a te oldaladon akarsz tudni, nem pedig ellene játszani" - fûzte hozzá a walesi varázsló.
 
"Okozott nekünk már egy pár problémát a múltban, a tavalyi szezonban pedig gólt szerzett ellenünk, az Arsenal és a Manchester City elleni is, úgyhogy a nagy meccseken is remekül megállja a helyét."
 
"Olyan valakirõl van szó, aki garantáltan említésre került a csapatmegbeszélések alkalmával amikor az Everton ellen játszottunk. 2012 áprilisában, a 4-4-es döntetlen alkalmával is tarthatatlan volt, majd a tavalyi szezon nyitómérkõzésén megint betalált ellenünk, tehát mindig megpróbáltunk rá figyelni amikor a merseyside-iak voltak az ellenfeleink. Remélhetõleg ezt most mi tudjuk az elõnyünkre fordítani, és amig az ellenfelek Marouane-ra figyelnek addig másokról máris levett egy kis nyomást, nagyobb játékteret biztosítva ezzel a számukra."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!