Moyes örül az elsõ hazai sikernek

Miután a Crystal Palace elleni könnyed, 2-0-ás gyõzelemmel megszerezte elsõ hazai gyõzelmét a Manchester United David Moyes irányítása alatt, a menedzser játékosait dicsérte.


Robin van Persie és Wayne Rooney góljával gyõzött a csapat, ennek pedig nagyon örült az új menedzser, akit elõdje, Sir Alex Ferguson a lelátóról figyelt.

"Nagyon boldog vagyok. Úgy gondolom, sokszor nagyon jól játszottunk, az elsõ félidõ elsõ felében nagyon jók voltunk. Számos beadási és gólszerzési lehetõséget alakítottunk ki, amiket azonban nem értékesítettünk. Kissé idegesek voltunk, úgyhogy örültem, amikor büntetõt kaptunk a szünet elõtt" - mondta Moyes.

"Úgy vélem, õ [Sir Alex] is örült, ismeri a Premier League-t, azt láthatta, hogy jól játszott a csapat, sok helyzetet alakított ki, profin tette a dolgát. Nem kaptunk gólt sem, ami nagyszerû. Jelenleg úgy tûnik, a védelmünk nagyon stabil, ami nagyon fontos lesz a következõ meccsekre nézve."

 


A United sokak szerint jogtalan büntetõhöz jutott az elsõ játékrész végén, amikor Ashley Young éppen a tizenhatos elõtt esett el, de Moyes szerint a tizenegyes nem volt több, mint amit megérdemelt csapata.

"Volt szerencsém megnézni. Részben egyetértek, mert az elsõ kontakt még a tizenhatoson kívül történt és nem vagyok biztos abban, hogy volt több. Patrice Evra esete is lehetett volna büntetõ,volt két vagy három ilyen esetünk, szóval megérdemeltük, mert elég jól játszottunk és mi voltunk az a csapat, amelyik dominált."


 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!