Fellaini: Fantasztikus bemutatkozás volt

Miután debütált a Vörös Ördögök csapatában, Marouane Fellaini megköszönte a támogatást a Manchester United szurkolóinak.


A belga középpályást - aki Anderson helyére érkezett a hatvanadik perc után - hihetetlen ováció fogadta az Old Trafford mind a négy sarkából. Ezenkívûl számos nézõ - elég találóan - parókát viselt, amivel egy kissé komikus módon fejezték ki a tiszteletüket a legújabb United szerzemény felé.

 
A mérkõzés után, a MUTV-nek adott exkluzív interjúban, Fellaini kifejezte az ámulatát azzal a fantasztikus fogadtatással kapcsolatosan amiben része volt, és az örömét a gyõzelem miatt, egy olyan meccsen, ami akár nehezebben is alakulhatott volna.
 
"Boldog vagyok, hogy pályára léphettem az Old Traffordon, olyan szurkolók elõtt akik támogatnak" - mondta Marouane.
 
"Fantasztikus bemutatkozás volt és nyertünk, ez a legfontosabb. Ideges és izgatott is voltam. Arra gondoltam, hogy a saját játékomat kell hoznom, és jól kell teljesítenem."
 
"Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak. Jól esett a buzdítás. A szurkolók segítettek nekem és ez fontos volt a számomra. Minden alkalommal a maximumot fogom nyújtani, a csapatért és a társaimért."
 
"Ez egy jó gyõzelem volt. Se túl könnyû, se túl nehéz, csak egy jó gyõzelem volt. A Manchester United minden mérkõzést meg akar nyerni, és ma nyertünk is. Ez jót tesz az önbizalmunknak a következõ meccs elõtt, ugyanis a következõ mérkõzés nagyon fontos, hiszen egy Bajnokok Ligája találkozóról van szó."
 
 
David Moyes, érthetõ módon, elégedett volt Fellainivel és elmagyarázta, hogy a beállása miért volt kulcsfontosságú a három pont begyûjtése szempontjából.
 
"Fellaini remekül játszott, és remélhetõleg minden szurkoló látta, hogy mire képes" - magyarázta a menedzser.
 
"Örülök, hogy tudtunk neki játékidõt biztosítani. Azt akartam, hogy labdákat szerezzen és fölpasszolja a támadójátékosoknak, hogy még több gólt tudjunk szerezni."
 
"Ennél többre is képes, de amikor bejött, megnyugtatta a játékot amikor csak 1-0-ra vezettünk. Annak ellenére, hogy a Palace-nak csak tíz játékosa volt, biztosra kellett mennem, nehogy olyan hülyeséget csináljunk amit nem szeretnénk."
 
A szombati mérkõzésen egy másik belga középpályás is debutálhatott az Old Traffordon, aki nem más, mint a tizennyolc éves csodagyerek, Adnan Januzaj. A honfitársa mellett Õ is szemkápráztatóan teljesített.
 
"Mindenki tudja, hogy nagyon tehetséges, és Õ a Manchester United jövõje" - mondta Fellaini.
 
"Remek adottságai vannak, és keményen kell dolgoznia, de ma jól játszott, nagyon jól. Nagy lehetõség ez a számára. Csinálnia kell a dolgát és segítenie a csapatot."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!