Januzaj: Mindent bele fogok adni

Miután kapott egy kis ízelítõt, hogy milyen is az Old Traffordon játszani, Adnan Januzaj még többre vágyik és elmondása szerint minden tõle telhetõt meg fog tenni, amikor lehetõsége nyílik erre.


Januzaj a szombati, Crystal Palace felett aratott 2-0-ás gyõzelem alkalmával debütálhatott a Barclays Premier League-ben, amikor Ashley Young helyett érkezett a  67. percben. Ez a szereplése viszonylag hamar, azután következett, hogy a múlt hónapban a FA Community Shield keretein belül is bemutatkozhatott a Wembley-ben.

 
Miután bizalomgerjesztõ módon, bátran és lendületesen játszott a Sasok ellen, a tizennyolc éves játékos alig várja, hogy újra szerepelhessen és jól teljesítsen. 
 
"Remekül éreztem magam és persze egy kicsit sokkolva is, hiszen vagy 25 percet játszhattam az elsõ csapatban (a bajnokságban)" - nyilatkozta Adnan a MUTV-nek.
 
"Volt egy-két jó megmozdulásom, de ez még csak a bemutatkozó meccsem volt, szóval továbbra is jól kell szerepelnem a pályán. Azt is értékelem, hogy ilyen remek szurkolóink vannak. Erõt adtak, amikor felmentem a pályára. Nagyon boldog vagyok."
 
 
"Reménykedtem, hogy gólt tudok majd szerezni, megpróbáltam a tõlem telhetõ legtöbbet nyújtani, és a csapattársaimat is gólokhoz segíteni. Én csak megpróbáltam mindent beleadni. Természetesen több mérkõzésen akarok játszani és remélem, hogy lesz még lehetõségem az elsõ csapatban játszani. Ha megkapom ezt a lehetõséget, minden tõlem telhetõt meg fogok tenni a klubért."
 
A szombati gyõzelem után egy beszélgetés alkalmával David Moyes felfedte, hogy majdnem a kezdõtizenegybe nevezte Januzajt és azt is megmagyarázta, hogy az idei szezonban eddig miért nem tudott a felkészülési túrán mutatott meggyõzõ teljesítményére építeni a fiatal belga játékos.
 
"Adnan megelõzi a korát" - mondta Moyes.
 
"Már hamarabb meg akartam adni neki a lehetõséget, de a mérkõzések nem tették lehetõvé, ugyanis a bajnokság kezdete egy kissé nehéz volt. Arra gondoltam, hogy a Palace ellen be lehetne mutatni, ha volna rá lehetõségem, sõt, azon is gondolkodtam, hogy kezdõként fogok vele számolni."
 
"Az alapján, amit a pályán mutatott, bebizonyította, hogy megérdemelte volna ezt a lehetõséget. Rengeteg jó dolgot csinált és kiválóan mozgott a labdával. Jó játékos lesz a srácból. Még csak tizennyolc éves és nagyon nagy tehetség."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!