Fabio kész küzdeni Rafaellel

Fabio elmondása szerint kész megharcolni testvérével David Moyes csapatának jobb bekk posztjáért.


A brazil - aki most játszotta elsõ tétmeccsét az új menedzser irányítása alatt - eltökélt, hogy megragadja a lehetõséget, melyet testvére és Phil Jones sérülése miatt kapott.

Miután biztosan állt a lábán, a dél-amerikai védõnek az a célja, hogy tavalyi kölcsönadása után idén több alkalommal szerepeljen a Unitedben.

"Úgy vélem, jó voltam ma" - mondta a PA Sport-nak. "Mindenképp le akarom nyûgözni a menedzsert, edzésen megtettem már, ezért játszottam ma. Keményen edzettem és dolgoztam. A menedzser látta ezt és betett a csapatba. Remélhetõleg ha jól játszom, bent is maradok és harcolni fogok a testvéremmel ezért a posztért."

"Korábban már beszélgettem vele errõl. Most a posztért fogunk harcolni. De miért ne? Mindig, mindenben harcoltunk - PlayStation-ön is, mindenen."

 


"Küzdünk egymással a gyõzelemért, ez nem más. 23 évesek vagyunk, éretté váltunk. Fontos, hogy bármelyikünk is van a pályán, jól teljesítsen."

"Biztos vagyok magamban, hogy képes vagyok a Manchester Unitedben játszani. De a Manchester United a világ egyik legnagyobb klubja és fantasztikus játékosok vannak itt."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!