Nani a jövõbe tekint

A válogatott szünet után Nani a ManUtd.com munkatársával beszélgetett új szerzõdésérõl és arról, hogy visszanyerte teljes erõnlétét.


Hogy érzed magad most, hogy felépültél sérülésedbõl és játszottál a Unitedben és a portugál válogatottban is?
Nagyon jól, úgy vélem, jelen pillanatban nincs baj a kondíciómmal, erõnlétemmel és a testemmel. Minden rendben van, immár képes vagyok arra koncentrálni, hogy végezzem a munkám, keményen dolgozzak azért, hogy legjobbat hozzam ki magamból. Új szerzõdést írtam alá, ami fantasztikus. Készen állok arra, hogy keményen dolgozzak és segítsek a csapatnak.

Mennyire volt frusztráló, hogy pont akkor jött egy sérülés, amikor úgy tûnt, nagyon kiélezett formába voltál a felkészülés alatt és a svédországi meccsen, ahol végül összeszedted a sérülést?
Azért volt, mert nagyon keményen dolgoztam azon a meccsen. Megpróbáltam mindent beleadni, 100 százalékon teljesíteni, használni a tapasztalatom, készségeim és mindent. Immár óvatosabban teszem a dolgom. Nagyon jól érzem magam, játszottam már pár meccset és úgy érzem, készen állok több mérkõzésre is.

 


Említetted, hogy nagyon izgatott vagy az új szerzõdésed miatt, ami azt jelenti, hogy legjobb éveidben is a klubnál leszel...
Sokkal nyugodtabb vagyok ettõl és csak arra tudok koncentrálni, mit teszek majd a pályán. Nagyon fontos egy játékos számára, hogy a pályán kívül minden rendezett legyen körülötte. Most új szerzõdésem van a Manchester Unitednél és nagyon boldog vagyok. Remélem, hogy ismét a pályán lehetek majd és megpróbálhatok még több trófeát nyerni a klubbal.

Manchester az otthonod már?
Régóta annak érzem. Úgy gondolom, hogy én is része vagyok ennek a klubnak és sok, sikeres szezon óta itt vagyok. Gyakorlatilag a teljes pályafutásom alatt itt voltam - csak két év volt a Sportingnál, a többi itt. Minden sikeres idõszakom ennél a klubnál volt, ezért nagyon boldog vagyok. Otthon érzem magam.

Válogatott szüneten vagyunk túl, amin Jonny Evans ellen játszottál. Szembe kerültél vele, mikor õ szélsõ védõt játszott?
Igen, beszéltem vele, amikor csereként beálltam. Vesztésre álltunk, mondtam is neki, hogy 'Gyerünk Jonny, nyugi!'. Csak viccelõdtem, majd két perccel késõbb változott az eredmény és már nevettem. Nagy meccs volt, nehéz meccs volt, de nagy élmény volt számunkra.

Aztán az Egyesült Államokban jött Brazília, ahol már kezdõ voltál.
Újabb nagyszerû meccs volt. Mindig látványos a meccs, ha olyan nagy csapat ellen játszunk, mint Brazília. Mindenki játszani akart. Vesztettünk, de azt gondolom, számos jó dolog volt a játékunkban.

A válogatott szünet után egy rakás United meccs következik egészen addig, míg eljönnek az utolsó világbajnoki selejtezõk.
Nagyon várom már ezt - játszani ezeken a meccseken és a legjobbat adni. El kell kezdenem játszani és a lehetõ leggyorsabban 100 százalékos erõbe kerülni, mert nagyon fontos ez számomra.

 


A Bayer Leverkusen ellen eltiltott vagy, de van extra motiváció a BL-ben a tavalyi történtek után?
Természetesen. Minden egyes szezonban motiváltak vagyunk, idén szeretnék összpontosítani, jól tenni a dolgom, mert a tavalyi év szerencsétlen volt. Tovább kellett volna mennünk, a negyeddöntõbe kellett volna jutnunk, de a játékvezetõ hozott egy döntést és kiállított. El kell felejtenünk és csak a jelenre és a jövõre kell gondolni, hogy keményen dolgozzunk és jobban teljesítsünk.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!