Carrick örül új társának

Michael Carrick élvezte a játékot Marouane Fellaini mellett, miután a páros elsõ meccsét kezdte meg kedd este, a Bayer Leverkusen ellen.


Fellaini kiválóan teljesített elsõ BL meccsén, amelyen a Vörös Ördögök 4-2-re nyertek.

Carrick szerint a belga remekül beilleszkedett és érkezése kiváló opciót jelent a csapatra nézve.

"Jó volt együtt játszani vele, valós jelenlétet biztosít" - mondta Carrick az MUTV-nek. "Láthattad ma este, mennyire meghatározó játékos és olyan valamit ad, ami eddig nem volt és pontosan ez az, amit szretnél - lehetõségeket a csapaton belül."

"Néha mást akarsz játszani és õ megadja ezt a lehetõséget. Nincs értelme hasonló játékosokat igazolni. Jól illeszkedett és nagyszerûen megtalálta a helyét. Õ egy top játékos, amilyeneket mi mindig is akarunk."

 


A keddi gyõzelem a Crystal Palace elleni bajnokin megszerzett három ponttal együtt nagy lökést adhat a Vörös Ördögöknek a vasárnapi városi derbi elõtt.

"A mai este után nagy önbizalommal megyünk a vasárnapi meccsre. Csillogó teljeítményt mutattunk ma együtt. Volt egy megtorpanás a szezon elején, az emberek pedig már kérdezõsködtek, ami normális. Ma este azonban remek teljesítményt és eredményt értünk el. Tudtuk, mennyire fontos jó eredményt elérnünk és meg is tettük."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!