MSC: Bolton 0-4 United

A United tartalékcsapata erõs kerettel kiállva, 4-0-ra verte a Bolton Wanderers U21-eseit, bejutva ezzel a Manchester Senior Cup döntõjébe.


Will Keane sérülésébõl visszatérve harmadik meccsén negyedik gólját szerezte meg. Egész korán, már a második percben betalált. Második gólunkat Adnan Januzaj, a harmadikat Wilfried Zaha szerezte a második félidõ elején. A 87. percben Larnell Cole is betalált, beállítva ezzel a 4-0-ás végeredményt.

 

Jay Lynch, a hazaiak kapusa akadályozta meg a esetleges góllavinát, rengeteg bravúrt mutatott be az elsõ félidõben, meccsben tartva ezzel csapatát.
 
A második percben Guillermo Varela ívelésébõl Will Keane élesen a kapuba talált. A Wanderers csak kereste a labdát, de beadásaink gyengék voltak, és a motivált kapus teljesítménye miatt 1-0-val tértek pihenõre a csapatok.
 
Januzajnak volt pár egyéni megmozdulása. Egyik szabadrúgásával megtornáztatta Lynch kapust, egy Zahával szembeni szabálytalanság után. Az ex-Palace játékos lefordult védõjérõl, majd Cole felé kanalazta a labdát, de a helyzet kimaradt. Ezután Zaha ballal a kapufát találta el egy egyéni megindulás után.
 
Lynch folytatta a bravúros védéseit a második félidõben is. Januzaj és Will Keane próbálkozásait védte, megmentve csapatát ezzel számos góltól. A második félidõben is állandó nyomást gyakorolt a United. Januzaj ívelésére Tom Thorpe érkezett, aki a keresztlécet találta el.
 
Januzaj (aki szombaton a West Brom ellen is játszott), szerezte a második gólt. Cole passzából szélrõl indulva becselezte magát, a tizenhatos elõterébe és 20 méterrõl kipóhálózta a kapu bal felsõ sarkát.
 
Két perccel késõbb Januzaj szöglete Zahát találta meg, aki pár labdaérintés után laposan a bal hosszúba lõtt. Januzaj még mutatott pár trükköt, majd egy óra játék után lecserélték. Larnell Cole egy nagyszerû lövéssel ismét tesztelte Lynch kapust, akinek esélye nem volt a védésre.
 
Ezzel kialakult a végeredmény:  
 
Bolton U21 0-4 Manchester United U21
 
United: Amos; Varela, M.Keane, Thorpe, Fabio; Zaha (Barmby 80), Ekangamene, Cole, James; Januzaj (Blackett 60); W.Keane (Lawrence 70)
Nem használt cserék: Sutherland, Love.
 
Gólszerzõ: W.Keane 2', Januzaj 51', Zaha 53', Cole 87'
 


Manchester United Offical Page

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!