Smalling bizonyítani akar

Chris Smalling elárulta, jót tett önbizalmának, hogy Nemanja Vidic mellett játszhatott a Shakhtar Donetsk ellen a Bajnokok Ligájában.


A védõ mostanában remek formában játszott - ide sorolhatjuk a Bayer Leverkusen elleni BL meccset, és a Liverpool elleni Ligakupa találkozót is - a védelem tengelyében.

 
Smalling egyike az 5 középsõ védõnek, aki Vidic, Ferdinand, Evans és Phil Jones mellett harcol a kezdõcsapatba kerülésért, fejtörést okozva ezzel David Moyes-nak. A védõ kijelentette, azért küzd, hogy állandó helye legyen a kezdõben.
 
"Nagy lökést adott, hogy engem választott a kezdõbe" - mondta Chris. "Tartani akarom a jó formám, és megmutatni a menedzsernek, hogy számolhat velem. Olyan játékosokat akar, akikben megbízhat."
 
Smalling hiszi, hogy a Shakhtar elleni döntetlenre tudnak építeni és a Premier League-ben több pontot fognak szerezni a West Brom elleni vereség után. A következõ VB-selejtezõk elõtt szombaton a sereghajtó Sunderland otthonába látogatnak a Vörös Ördögök.
 
 
"Tudjuk, hogy a szombati (WBA elleni) és pár utóbbi meccs nem alakult jól számunkra" - folytatta. "Vártuk ezt a meccset. Megmutatkozott, hogy karakteresek vagyunk, és küzdünk egymásért."
 
"A teljesítményed határozza meg a magabiztosságot. Ma este csak 50%-ot nyújtottunk. Néhány dolog nem sikerült jól, de egy erõs csapat ellen szereztünk egy pontot. Ez pozitív hatással bír a csapatra."
"Értékes pontot szereztünk. Láttuk a hazaiak rekordját, és jó érzés volt itt pontot szerezni."
 
"A Shakhtar elleni meccs után ismét idegenben játszunk. Most arra kell koncentrálnunk, hogy megszerezzük a 3 pontot a nemzetközi szünet elõtt, és akkor minden jobbra fordul. Ha nem sikerül nyerni, két hetünk lesz gondolkodni, mit is akarunk elérni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!