Carrick új szerzõdésre vágyik

Michael Carrick elmondása szerint szeretne új szerzõdést kötni a Manchester Unitednél.


A középpályás jelenlegi szerzõdése a szezon végeztével lejár az Old Traffordon, de mindenképpen szeretné meghosszabbítani manchesteri tartózkodását, amely 2006 óta íródik, amikor a Tottenhamtõl igazolt északra.

 

"Szeretnék a lehetõ legtovább ennél a klubnál játszani. Ez egy fantasztikus klub, nagyszerû idõt tölthettem itt" - kezdte Carrick a Sky Sports News-nak.

 

"Jelen pillanatban nagyon jól érzem magam, nemrég múltam 32, úgyhogy még van egy kis idõm."

 

Carrick debütálása pillanatától kezdve egyre nagyobb hatással van a Vörös Ördögök játékára. Eddig 328 alkalommal húzhatta magára a bajnokcsapat mezét, és öt alkalommal bajnoki címet is ünnepelhetett.

 

Mindeközben Carrick kijelentette azt is, hogy választ kell találniuk a csapat csalódást keltõ szezonrajtjára. Míg a szerdai Shakhtar Donetsk ellen idegenben elért döntetlenjüknek köszönhetõen a Bajnokok Ligájában jól állnak, addig a Premier League-ben elfoglalt pozíciójuk finoman szólva is hagy maga után némi kivetnivalót.

 

 

Ennek kiküszöbölésére a következõ alkalom a Sunderland elleni idegenbeli túra lesz, ahova úgy látogathatnak, hogy a mögöttük hagyott idõszak volt a csapat legrosszabb szezonkezdete 1989 óta. A tabella második felében találhatóak csak meg és gyõzniük kell a Stadium of Lightban, különben 2001 óta elõször fordulhat elõ velük, hogy sorozatban 3 mérkõzést is elveszítsenek a bajnokságban.

 

"Vannak periódusok, beszéljünk szezonokról, vagy akár évekrõl, amikor a dolgok nem éppen jól alakulnak" - tette hozzá.

 

"Ezekkel szembe kell nézned, és meg kell találnod belõlük a kiutat. Nem bújhatsz el ezek elöl. Választ kell találnod rájuk. Mi is pontosan ezt fogjuk tenni."

 

Carrick elárulta, nehéz a United számára diagnosztizálni, hogy mi okozhatja a problémát formájukat tekintve.

 

"Néha nagyon nehéz rámutatni a probléma forrásaira. Valószínûleg számos oka van. Ha nem teszel mindent megfelelõen az adott mérkõzésen, akkor veszíteni fogsz."

 

"Szerintem minden azon múlik, hogy képesek leszünk-e újra visszatérni a megfelelõ útra, és azt csinálni, amiben hiszünk. Ha ez sikerül, akkor idõvel már minden rendben lesz."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!