Carrick: Januzaj megcsinálta

Michael Carrick szerint Adnan Januzaj "bármit elérhet amit csak akar", miután a 18 éves szélsõ két gólja három pontot jelent a Vörös Ördögöknek a Premier League tabelláján.


David Moyes legénysége hamar hátrányba került a Fekete Macskák otthonában, de  Januzaj két találatával sikerült idegenben fordítani a Unitednek.

 

"Megcsinálta a nagy színpadon is" - mondta Carrick.
 
"Ez nagyon nagy dolog egy ilyen fiatal sráctól. Tehetséges és remek hozzáállást tanúsít. Bármit elérhet, amit csak akar, megvan hozzá a tehetsége."
 
"Ez még csak a kezdet számára. Biztos vagyok benne, hogy nem ragadtatja el magát. Ez a két gól fantasztikus volt, ráadásul azt hiszem az elsõt a gyengébbik lábával lõtte, a második pedig egy fantasztikus kapáslövés volt. Sokat köszönhetünk neki."
 
 
Januzaj  vakmerõen játszott, sokkal bátrabban, mint amit egy ilyen fiatal futballistától várna az ember, de Carrick elárulta, hogy  a félidõben bátorította  Adnant, legyen magabiztos, ha helyzetbe kerül.
 
"Mondtam neki a szünetben, hogy bátran használja ki a helyzeteket, én tudom, hogy sikerülni fog neki. És sikerült is, méghozzá kétszer egymásután. Nagy elismerést érdemel, megnyerte nekünk a meccset."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!