United Trophy Tour

A DHL szponzorálásában ismét útra kel a Premier League trófeája, hogy a Manchester United rajongói világszerte megcsodálhassák, a klub 20. bajnoki koronáját.


A trófea 31 országot felölelõ bemutatója lehetõvé teszi a Vörös Ördögök szurkolóinak, hogy személyesen megtapasztalják eme különleges pillanatát a klub történelmének.

 

Az öt hónapos túra október 30-án indul  Rio De Janeiróból és többek között olyan állomásokat érint, mint Dubai, Mumbai, Jakarta, Shanghai, New York, Los Angeles, Szingapúr, Tokió, Bangkok, Moszkva és Isztambul. Ez az izgalmas körút lehetõvé teszi, hogy több tízezer United szurkoló együtt ünnepelhesse a klubbal, a Vörös Ördögök 20. bajnoki címét.
 
 
A túrán érdekes programokkal kedveskednek majd a szervezõk a szurkolóknak, többek között élõ mérkõzés közvetítések, az Old Trafford Múzeum értékes emléktárgyainak bemutatása és emlékezetes pillanatok vetítése szerepel a programban. A túra fényét többek között olyan legendák emelik majd, mint   Andrew Cole, Denis Irwin, Bryan Robson és Dwight Yorke.
 
A Manchester United ügyvezetõ igazgatója Richard Arnold a következõképpen nyilatkozott az eseménnyel kapcsolatban: "A 20. bajnoki cím egy hatalmas mérföldkõ a klub életében. Köszönjük, hogy a DHL jóvoltából együtt ünnepelhetünk a szurkolókkal globális szinten is."
 
"A Manchester Unitednek 659 millió szurkolója van világszerte. Ez a turné egyedülálló lehetõséget ad a Vörös Ördögök rajongói számára, hogy közvetlenül vegyenek részt a klub történelmének e magasztos pillanatában. Bízunk abban, hogy minél többen ellátogatnak a 31 állomást átölelõ túrára."
 
A DHL Express Europe vezérigazgatója John Pearson pedig a következõképpen kommentálta az eseményt: "A United Trophy Tour megrendezése bizonyítja világszerte, a Manchester United és a DHL  remek partneri kapcsolatát."
 
"Ez a túra a 2011/12-es szezonban megrendezett Trophy Tour-ra épít, és a DHL hihetetlenül büszke arra, hogy ismételten részese lehet ennek a nagyszabású eseménynek."
 
"A cég globális hálózata több mint 220 országban van jelen világszerte. Bízunk abban, hogy a Manchester United népszerûségének köszönhetõen, a DHL is egyre nagyobb ismeretségnek örvendhet a világ piacon."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!