Rooney világbajnoki fogadalma

Wayne Rooney - miután góllal segítette csapatát ahhoz, hogy 2-0-ra legyõzze Lengyelországot az utolsó selejtezõ során - fogadkozott, hogy Anglia versenyezni fog a világbajnoki dicsõségért.


Miután a rivális Ukrajna 8-0-ra átgázolt San Marino nemzeti csapatán, az angoloknak kötelezõ volt a gyõzelem a csoportelsõség megszerzése miatt, amit végül megszerezték Rooney valamint Steven Gerrard góljainak köszönhetõen.

Miután az évek során számos kiábrándító produkcióval rukkoltak elõ a háromoroszlánosok világversenyeken, Rooney meggyõzõdése, 2014-ben más lehet a helyzet, köszönhetõen a Roy Hodgson rendelkezésére álló, fiatalságot és tapasztalatot ötvözõ egyvelegnek.

"Brazília egyértelmûen nagyszerû futball nemzet" - mondta a csatár az FA.com-nak. "De nem turistaként megyünk oda - úgy megyünk oda, hogy megpróbálunk jól teljesíteni és remélhetõleg ezt meg is tudjuk tenni."

 


"Az egész csapat körül nagy az izgalom, van már néhány felkészülési meccsünk a világbajnokság elõtt, szóval reméljük, hogy megfelelõen fel tudunk készülni és majd meglátjuk, mi lesz."

"Az elmúlt két meccs igen pozitív volt. Néhány fiatal játékos, akik a csapatba kerültek, igazán fantasztikusak számunkra - egy jó keverék van most a csapatban."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!