Moyes felbecsüli keretét

David Moyes reméli, hogy a válogatott meccsekre távozott játékosai rendben lesznek a Southampton elleni, szombati bajnokira.


A Vörös Ördögöktõl számos játékos játszott hazájában a legutóbbi világbajnoki selejtezõk vagy barátságos találkozók alkalmával.

Miután a United kerete ismét összeállt az Aon Training Complex-ben, elmondható, nincs komoly sérült a bajnoki versenybe való visszatérés elõtt, bár van pár olyan játékos, aki rúgást kapott a Sunderland elleni gyõzelem óta eltelt két hét során.

"A válogatott meccsek miatti szünet olykor jó, máskor rossz eredménnyel zárul. Mi jó eredményt értünk el" - kezdte a menedzser a mai sajtótájékoztatóját. "Mindig aggodalomra ad okot ez, különösen ha sok játékos megy a nemzeti csapatokba, mint ahogy ez nálunk is van. Figyelni fogom az edzést, van 1-2 rúgás utáni sérültünk, úgyhogy ezeket figyelnünk kell, de remélhetõleg rendben lesznek."

 


A menedzser dicsérte azon játékosait is, akik hozzájárultak ahhoz, hogy Roy Hodgson angol válogatottja automatikus helyet szerzett magának a jövõ nyári világbajnokságra.

"Sok játékosunk van, aki az angol nemzeti csapatban is játszik, ez kellemes és biztos vagyok abban, hogy ez az eredmény nagy lökés nekik és nagy lökés a nemzetük számára is. Nagy eredmény Roy és a csapat számára az, hogy kijutottak a világbajnokságra, gratulálok nekik."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!